Dr Ivice hvala Vam puno na razumevanju.
Razumete Vi nas odlicno znate da nam je tesko jer negujemo svoje bolesne i hteli bi da im pomognemo ali je bitno da im pri tom ne naudimo to je sustina jel da?
Gledam roditelje svog muza (jedinac je ima 43 godine) sa metastazama na kostima sve bi dali i prodali samo da ga spasu.Medjutim ja sam uspela da ne podlegnem tom sindromu koji sarlatani koriste da im prodaju magnete, lutajuca srca i sta sve ne.
Medjutim sta kad mu lekari nista ne daju,pa sam sama napravila listu koja im vise hrani sujetu nego sto pomaze.
1.Aloja - ako ne pomogne nece odmoci piju je i deca
2.Sena - protiv zatvora od hemoterapije
3.Suve sljive i suvo grozdje, pored sena caja protiv zatvora - to jede ne pravim kuglice nikakve
4.Limunada - zbog C vitamina, imunitet
5.Salata od rendane zive cvekle, belog luka,sa jabukovim sircetom i maslinovim uljem - probajte mi je svi jedemo.Ja smislila koji Brojs
6.Corba brokoli,prokelj, sargarepa celer ziv na kraju
7.Masaza "pegaz" mascu (narodni naziv konjska mast sad je ima u narodnim apotekama)
Nakon hemoterapije caj protiv mucnine, ja proverila:
Isti odnos: (recimo po 20 gr od svega)
Zalfije - poznato protiv zapaljensko antiinflamatorno dejstvo
maticnjaka - smiruje i opusta
Nane - smiruje sluzokozu zeluca poznato
Kantariona - svi znamo
SVE OVO NECE SKODITI A POMAZE
Na preklinjanje naseg lekara iz unutrasnjosti (Smed Palanka) da nam da jos sta bi smeo, rekli su nam folnu kiselinu, bedoxin i C vitamin tako da je sada mnogo bolje.Dobio je apetit i stolicu smo sredili ..............
Zlocuda je to bolest, ali nisam ni ja bas dobrocudna

Salu makar i crnohumornu nisam spomenula kao obaveznog saveznika u
borbi protiv opake bolesti bolesti,shalu rak najvise mrzi PROVERENO
Sto kaze Matija Beckovic:ceracemo se jos
Moj najveci problem je u tome sto se nikada ne predajem bez borbe.
Nemogu samo da sedim placem i gledam ga kako pati.
Hvala jos jednom Ivici i tacno je sto su rekli da ste CAR