Kad videh ovu statistiku foruma, reših da je "capture"-išem.
Dakle... 11000 članova, koji su do sada napisali 62000 postova... impresivno.
Srećan nam jubilej.
PS
Admine, mode, ko god... mojne da brišete ovu temu. Da barem malo proslavimo, uz nadu da nam za ovaj jubilej za poklon spremate forumski face-lifting.
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.
Ne verujem da ima duplih registracija. Pre će biti da je polovina tih registrovanih došla sa pitanjem oko konkretnog problema, i kada je dobila dogovor, više se nije vraćala.
Opet, za svaku pohvalu. Ako je barem polovina od njih dobila odgovor koji je tražila, ovaj forum itekako ima svrhu.
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.
Uhhhh, ja sam ubedjena da ima visestrukih registracija i to se lako provali u nekim zustrijim diskusijama ...ma svi ih forumi manje vise imaju. Nego meni su cudniji oni likovi koji se registruju i nikad ne postave ni jedno pitanje...jednostavno ne kapiram tu radnju kad vec nije obavezna registracija za pretrazivanje.
Ima nas svakakvih. Uvek prvo pođem od sebe; regovala sam se baš davno, ali slabo postujem pošto mi je mnogo zanimljivije da čitam teme nego da učestvujem u njima. Kao ono "Vi pitate - doktor odgovara". Može puno da se nauči.