Sokobanja smeštaj

Forum za sve informacije i diskusije na temu Wellness, SPA i banja. Podelite iskustvo, bilo da je reč o odmoru, relaksaciji ili medicinskom tretmanu.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
MarijaJov
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 06, 2018 2:31 pm

Sokobanja smeštaj

Post od MarijaJov »

Da li neko može da preporuči neki privatni smeštaj u Sokobanji? Išli bismo sa malim detetom.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Sokobanja smeštaj

Post od aaaca »

Немојте да идете тамо. Имају озбиљних проблема са водом а нико није ништа испитивао.
MarijaJov
Novi član
Novi član

Post od MarijaJov »

Sa vodom iz vodovoda?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Као што рекох нико није испитивао па се не зна шта је узрок а и не занима их. Сви које знам да су били у тој бањи вратили су се са кожним и/или стомачним проблемима.
MarijaJov
Novi član
Novi član

Post od MarijaJov »

Ja nisam čula da je neko imao problema. Imam neke rođake koji idu svake godine i pričaju da je super. (Uvek su u nekom luksuznom smeštaju tako mi njihova preporuka nije od neke koristi.)
U svakom slučaju hvala. Raspitaću se malo bolje.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Немој да ризикујеш нарочито не са децом. Не знам како је горе у планини, али доле постоји озбиљан проблем.
MarijaJov
Novi član
Novi član

Post od MarijaJov »

Predomislili smo se u medjuvremenu. Mada ja stvarno nisam ni od koga čula za taj problem, a raspitivala sam se posle tvoje poruke. Kako god, hvala u svakom slučaju. Valja znati takve stvari.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Људи не обраћају пажњу или неки догађај сматрају случајношћу. Ако добију вишедневни пролив он "сигурно није због бање јер је то ипак болница". Ако добију неки проблем са кожом сви лекари ће рећи да то не може да буде од бање. После тога људи и забораве да су непосредно пре појаве проблема боравили у дотичној бањи.

То је исто као са вакцинама. Дете умре сутрадан после примања вакцине и то лекари сматрају случајним дешавањем. И тако сви случајно добију проблеме после вакцинисања, одлазака у неке бање и слично.

Интересантно је да су увек кривци неке околности на које није могуће утицати: гени, бомбардовање, космичко зрачење итд. А никада званичан узрок не лежи у васпитању, затрованој храни, недозрелом воћу и поврћу, карагенану итд. Очекујем да лекари ускоро почну да тумаче хороскопе како би "додатно помогли" својим пацијентима.
Odgovori