Kriv penis
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Kriv penis
Imam 20 godina i imam problem sto mi je penis po malo kriv, a to datira od perioda kada sam bio mladji i kada sam povecano masturbirao, znaci ruka je kriva.To mi pre nije prestavljao problem, ali sada pred devojkom izgleda malo glupo a i psihicki deluje na mene.
Da li to moze nekako da se sanira i ispravi i koje je najbolje resenje za ovaj problem?
Hvala svima koji budu ucestvovali u odgovorima!
Da li to moze nekako da se sanira i ispravi i koje je najbolje resenje za ovaj problem?
Hvala svima koji budu ucestvovali u odgovorima!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 9:04 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jan 12, 2005 9:04 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Verujem da niko nije imao zle namere ali morate priznati da ovakvi problemi zahtevaju vecu ozbiljnost. Ma kakav da je to problem neko se pozalio na njega (za nekoga to mozda nije problem ali budite uvereni da je za nekoga to ogroman problem,pre svega psiholoski) i najmanje sto mozemo na ovom mestu uciniti jeste da ga razumemo a u najboljem slucaju i da mu damo moguce resenje. Ne zaboravite da ste svi ovde imali manje-vise neki problem i da ste ga nadam se uspesno resili ali kako bi ste se osecali da su sa vama u trenutku bespomocnosti zbijali sale?! Prilicno neozbiljno,zar ne?
Verujem da svi raspolazete velikim iskustvom koje mozete podeliti sa clanovima ovog foruma posebno iz onih oblasti sa kojima ste i sami mozda imali problem. Trudite se,ako ste vec tu,da na najbolji nacin prenesete to vase iskustvo na druge pazeci na godine,upucenost,iskustvo,vrstu problema onog koji vas pita i pre svega postujuci ga. Ako oseti da ga postujete-cenice vas! Pa sta vise mozete dobiti na ovom mestu?!
Pozdrav!
Verujem da svi raspolazete velikim iskustvom koje mozete podeliti sa clanovima ovog foruma posebno iz onih oblasti sa kojima ste i sami mozda imali problem. Trudite se,ako ste vec tu,da na najbolji nacin prenesete to vase iskustvo na druge pazeci na godine,upucenost,iskustvo,vrstu problema onog koji vas pita i pre svega postujuci ga. Ako oseti da ga postujete-cenice vas! Pa sta vise mozete dobiti na ovom mestu?!
Pozdrav!
Sapienti sat!
Ne postoje dva čoveka na ovom svetu koja imaju isti penis. Zakrivljenost manja ili veća, česta je pojava. Masturbacija sa tim nema nikakve veze. Ona niti dovodi do zakrivljenja niti ga leči.Tvoj problem je u tome što misliš da penis mora da bude prav ko strela.
Zakrivljenost penisa je patološka ukoliko ometa seksualni odnos ili je prećena bolovima ili dovodi do poremećaja u postizanju i održavanju erekcije. Što se devojaka tiče, obično im to prija jer je zbog krivine trenje=stimulacija veće. A na kraju krajeva, možeš i da je pitaš.
Potpuno uspešna hirurška intervencija za ispravljanje MALIH krivina ne postoji, jer se na mestu reza stvori ožiljak koji penis povuče malo na svoju stranu. Iz tog razloga urolozi se na operacije odlučuju samo kad je krivina velika i praćena nemogućnošću da se ostvari zadovoljavajući seksualni odnos.
Zakrivljenost penisa je patološka ukoliko ometa seksualni odnos ili je prećena bolovima ili dovodi do poremećaja u postizanju i održavanju erekcije. Što se devojaka tiče, obično im to prija jer je zbog krivine trenje=stimulacija veće. A na kraju krajeva, možeš i da je pitaš.
Potpuno uspešna hirurška intervencija za ispravljanje MALIH krivina ne postoji, jer se na mestu reza stvori ožiljak koji penis povuče malo na svoju stranu. Iz tog razloga urolozi se na operacije odlučuju samo kad je krivina velika i praćena nemogućnošću da se ostvari zadovoljavajući seksualni odnos.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Hm,kriv penis 
Osim fizioloskog zakrivljenja ili pomeranje ( najcesce u levu stranu) postoje i patoloska zakrivljenja.
Najprostije je usled kratkog frenuluma(to je ona zilica koja spaja glavic sa kozom) tako da on ne dozvoljava normalnu erekciju.U tom slucaju se radi frenulotomija tj presecanje te zilice.Procedura je minimalno invazivna i prakticno bezbolna(radi se u lokalnoj aneteziji).
Druge vrste zakrivljenja penisa su: npr kod Induratio penis plastica kada na konkavnoj strani penisa u telu postoji otvrdnuce u vidu plaka (kao jedna tvrda ploca ispod koze) koje onemogucava da se u toku erekcije penis normalno razvije i na toj strani..Dalje..kod nekih deformacija uretre (divertikulumi,stenoze)usled mokrenja se prenis krivi.
Ipak ove dve druge mogucnosti su retke a narocito kod mladih ljudi.

Osim fizioloskog zakrivljenja ili pomeranje ( najcesce u levu stranu) postoje i patoloska zakrivljenja.
Najprostije je usled kratkog frenuluma(to je ona zilica koja spaja glavic sa kozom) tako da on ne dozvoljava normalnu erekciju.U tom slucaju se radi frenulotomija tj presecanje te zilice.Procedura je minimalno invazivna i prakticno bezbolna(radi se u lokalnoj aneteziji).
Druge vrste zakrivljenja penisa su: npr kod Induratio penis plastica kada na konkavnoj strani penisa u telu postoji otvrdnuce u vidu plaka (kao jedna tvrda ploca ispod koze) koje onemogucava da se u toku erekcije penis normalno razvije i na toj strani..Dalje..kod nekih deformacija uretre (divertikulumi,stenoze)usled mokrenja se prenis krivi.
Ipak ove dve druge mogucnosti su retke a narocito kod mladih ljudi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 1:16 pm
Kriv, pa sta
Ne znam koliko godina imaju ovi sto se zale na kriv... I meni je, iz doba ulaska u pubertet, vezbalo se... Ipak, od tog vezbanja se izgleda i istegao u duzinu... Do sada se ni jedna nije zalila (nije da se falim ali, nije ih bilo malo). Samo treba da se naviknes na krivine i pazis kako ulazis u krivine da ne bi izleteo... Ako ti je bedak da devojka "ne izleti sa puta", prvih nekoliko puta ti budi "vozac". ako je ozbiljna veza, pusti je polako da se nauci koliko sme da skrece, i to je to...
ZIVELI KRIVI!!!
ZIVELI KRIVI!!!