Kriv penis
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 11:02 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I ja imam slican problem. Mislim da imam ono sto je Vragolasta Amfibija rekla kao prvo, usled kratkog frenuluma, i krivi se na dole pri vrhu. I izvor je neprekidnih frustracija... Vec duze vreme pratim ovaj forum, i konacno sam odlucio da odem kod lekara opste prakse da mi da uput za urologa (hvala forumu
). I opet sam se podsetio zasto ne volim da idem kod lekara: ZATO STO NE ZNAJU ZA DISKRECIJU. (naravno, ne zelim nikoga da vredjam, nasuprot, hvala svima koji se ukljucuju u forum, a lekari su...)
Ne treba da napominjem da sam konacno skupio hrabrosti da odem kod lekara... Pod broj jedan, bila je lekarka opste prakse.Kazem joj ja da mi treba uput za urologa. Ona meni kaze da ovo nije samo skretnica, da su svi oni strucnjaci, a kada sam joj rekao za problem nije imala poooojma o cemu joj ja pricam, mislim da ja znam mnogo vise o ovome nego ona... I na kraju kada mi je dala uput, onda mi je sve isto ponovila, ali ISPRED ordinacije, u cekaonici, pred 7 8 devojaka i momaka koji tu cekaju jer imaju kijavicu! I naravno, nije propustila priliku da mi kaze kako ne treba da me bude sramota!!! Katastrofa... Zena nije normalna...
Ali necu odustati, ici cu kod urologa.
Valjda...

Ne treba da napominjem da sam konacno skupio hrabrosti da odem kod lekara... Pod broj jedan, bila je lekarka opste prakse.Kazem joj ja da mi treba uput za urologa. Ona meni kaze da ovo nije samo skretnica, da su svi oni strucnjaci, a kada sam joj rekao za problem nije imala poooojma o cemu joj ja pricam, mislim da ja znam mnogo vise o ovome nego ona... I na kraju kada mi je dala uput, onda mi je sve isto ponovila, ali ISPRED ordinacije, u cekaonici, pred 7 8 devojaka i momaka koji tu cekaju jer imaju kijavicu! I naravno, nije propustila priliku da mi kaze kako ne treba da me bude sramota!!! Katastrofa... Zena nije normalna...
Ali necu odustati, ici cu kod urologa.
Valjda...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Imam 22 godine, i imam problem sa penisom, koji kad je u visokoj urekciji, je podignjen, kao citav ud na gore, ukrivljen u ljevo i ukrivljen na gore, znaci kad ga ispravim, pod kutom 90 stepeni sto je maximalno, izravnano sa mojim tijelom, on gleda na gore i u ljevo... Dal postoji kakvo rjesenje, stvarno me muci, iako sam imao vec dosta odnosa sa curama, al uvijek sam bio skeptican dal curi paše, neke su mi govorile i da imam super penis, da jim je odlicno, al ne bi voljeo da je to samo zbog toga da meni ne bude bad... Nadam se brzome odgovoru... Zahvaljujem se unaprijed...
Ja mislim da je jedina solucija za ovaj problem operacija. Isao sam na operaciju pre nedelju dana i imao sam veliku kurvaturu na desno. Operacija traje nekih 2 sata, i za to vreme si pod totalnom anestezijom (spavas). Kad sam se probudio samo se secam da su me stavili u sobu na krevet i spavao sam do predvece. U bolnici se ostaje jedan dan, sutradan odma ides kuci. Posle operacije izgleda ko mumija
skroz zavijen i imas jos nesto plasticno u mudima
. Posle 2 dana skidaju zavoje i onda se javlja otok, i ti pijes lekove za to... Jedino sto boli je ona 2 dana sa onom plastikom u mudima, nista vise... operaciju ne osetis jer spavas posle operacije si osamucen od anestezije pa ne osecas nista, jedino dok ne skinu to boli malo... i posle toga cekas da ti spadnu konci, da zaraste rana i to je to... jedno mesec dana nema sexa zbog konaca, to jedino moras da istrpis 
Ako ti to stvarno smeta, ako stvara psihicki problem pre svega, idi operisi. Ako mozes da kazes da te bas briga sta ce ona misliti, ili da vam ne smeta, onda nema potrebe...

Ako ti to stvarno smeta, ako stvara psihicki problem pre svega, idi operisi. Ako mozes da kazes da te bas briga sta ce ona misliti, ili da vam ne smeta, onda nema potrebe...
relativno cesta pojava je da je pesnis zakrivljen, bilo ulevo, bilo udesno, nagore ili nadole...ne treba da brines ako nije bas skroz prav, kod dosta ljudi je tako...jedino ako je bas toliko zakrivljen da mislis da ce ti praviti probleme prilikom seksa i uciniti ga neizvodljivim, tad bi trebalo da se obratis lekaru da se vidi sta se moze uciniti...a sve dok mozes da ga koristis da ne boli ni tebe ni partnerku uzivaj u tome sto imas...znam da su mladi ljudi uvek zabrinuti oko svog tela i da imaju odredjenu sliku perfekcije, ali vremenom sve dodje na svoje i shvate da neke stvari i nisu bas takav problem kao sto su mislili...Darko62 napisao:Imam 18 godina, i penis mi ide ulevo, tj. kriv je. Ocajan sam totalno, ne znam sta da radim, sramota me je da se obratim roditeljima povodom ovoga, a ne znam da li se isplati ici kod urologa. Sta on moze da ucini za mene? Molim za neki savet.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Nece pretstavljati problem,ali nista dok ne probas 
Sad sto se tice tih svih krivina...nemojte se opterecivati time...zene to ne primecuju i ne pridaju veliku paznju...(ja to iz iskustva)...tako da batalite operacije i uzivajte u zivotu !

Sad sto se tice tih svih krivina...nemojte se opterecivati time...zene to ne primecuju i ne pridaju veliku paznju...(ja to iz iskustva)...tako da batalite operacije i uzivajte u zivotu !
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.