Kada sam juce procitala prvi post koji je napisala sedefasta, dobila sam pravi napad panike!! Lezala sam, bilo mi je lose, uhvatila me nesvestica i nervoza. .. . Uzbunila sam celu kucu, mama je htela istog trenutka da me vodi u privatnu ambulantu na snimanje glave. . .
ALI, pokusala sam da se priberem. Prosetala popodne, popila nesto za opustanje, malo porazgovarala sa verenikom. . .i bilo mi je bolje.
Opet me pomalo boli uvo, slepoocnica i glava. . vrat mi je napet i bolan. Ali, naglasavam da to nije prvi put jer mi se isto desavalo dosta puta. Problem je sto je povreda bila bas sa te strane, pa mi je to stvorilo paniku da je to od toga.. .
Evo ovako. Ja se nadam da nije nista ozbiljno jer je proslo vec 8 dana. Razgovarala sam sa medicinskom sestrom sa neurologije koju poznajem i koja ima iskustva sa takvim slucajevima i ona mi je rekla da ne brinem toliko jer da je nesto ozbiljnije u pitanju, ja ne bih mogla da normalno funkcionisem, i bilo bi odavno nekih znakova da nesto nije u redu.
Resila sam da sacekam jos 2,3 dana. . .ako se ispostavi da se nista ne desi (ne padnem ili umrem za to vreme), onda znaci da sve ove senzacije nisu posledica udarca, vec napada panike i somatizacija. .. Onda cu da se malo ozbiljnije pozabavim svojom hipohondrijom! Nadam se da ce Gargield biti tada na forumu da mi da neke smernice. Nadam se da se cujemo uskoro!