Postovani,
Mozda je malo glupo pitanje, ali treba mi strucni savet...
Koliko vremena je potrebno organizmu da se procisti od svih narkotika, prilikom planiranja porodice...
Hvala unapred na odgovorima.
Srdacan pozdrav.
detoksikacija organizma
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zavisi od vrste narkotika i stanja organizma, ukupnog vremena uzimanja narkotika, odbrambenog mehanizma tela, ishrane, od toga da li je u pitanju zenski ili mushki pol...
posledice konzumiranja narkotika naravno ostaju dozivotno a za vishe informacija ne bi bilo loshe da se obratite u neku od klinika za lechenje od boelsti zavisnosti, u drajzerovu, da porazgovarate sa psihologom i da vam da neophodne informacije!
posledice konzumiranja narkotika naravno ostaju dozivotno a za vishe informacija ne bi bilo loshe da se obratite u neku od klinika za lechenje od boelsti zavisnosti, u drajzerovu, da porazgovarate sa psihologom i da vam da neophodne informacije!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
oh 
Nisu u pitanju teske droge i nije nikako u pitanju navucenost ili slicno ...
U pitanju je prestanak pre jedno god. Dana konzumiranje narkotika.
I samo me interesuje koliko je vremenski potrebno za prociscenje organizma, tj. da nema posledice po dete ...
Pobogu, nemoj da si tako puna prerasuda ...

Nisu u pitanju teske droge i nije nikako u pitanju navucenost ili slicno ...
U pitanju je prestanak pre jedno god. Dana konzumiranje narkotika.
I samo me interesuje koliko je vremenski potrebno za prociscenje organizma, tj. da nema posledice po dete ...
Pobogu, nemoj da si tako puna prerasuda ...

- tamaraft
- Stalni član
Kakve predrasude??
Samo sam dala objektivan i vishe opshiran odgovor!
Nema potrebe da se ponavljam, sve sam rekla u prvom postu!
Nikad se sa sigurnoshcu ne moze znati koliko je nekome potrebno da se izchisti!
iva nije mislio na intavensku detoksikaciju vec spontanu detoksikaciju organizma, sam od sebe!
Samo sam dala objektivan i vishe opshiran odgovor!
Nema potrebe da se ponavljam, sve sam rekla u prvom postu!
Nikad se sa sigurnoshcu ne moze znati koliko je nekome potrebno da se izchisti!
iva nije mislio na intavensku detoksikaciju vec spontanu detoksikaciju organizma, sam od sebe!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- gorangard
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2008 2:48 pm
Da li postoji neka analiza kojom bi se moglo ustanoviti da li je čoveku neophodna detoksikacija i neki poduhvat (uz hospitalizaciju) kojim bi se detoksikacija obavila temeljno?
Takođe imam drugaricu koja je 5-6 godina konzumirala svakodnevno "lake" droge, i sada želi da se iščisti i rodi bar jedno zdravo dete
Našli smo na internetu da je glina bentonit dobra za detoksikaciju i nutricionista joj je to potvrdila dok je lekar (hematolog+dermatovenerolog) koji je njen porodični prijatelj rekao da je detoksikacija glinom čista glupost i sujeverje ...
Ne želi ni da proba sa čajevima jer to njoj ne deluje logično ... a unosi više vode ranije, pošto je tako naredila nutricionistkinja
Takođe imam drugaricu koja je 5-6 godina konzumirala svakodnevno "lake" droge, i sada želi da se iščisti i rodi bar jedno zdravo dete

Našli smo na internetu da je glina bentonit dobra za detoksikaciju i nutricionista joj je to potvrdila dok je lekar (hematolog+dermatovenerolog) koji je njen porodični prijatelj rekao da je detoksikacija glinom čista glupost i sujeverje ...
Ne želi ni da proba sa čajevima jer to njoj ne deluje logično ... a unosi više vode ranije, pošto je tako naredila nutricionistkinja
iako nekad napišem koju na nekim temama, nisam lekar.
- tamaraft
- Stalni član
Hm ja bih se obratila nekome u Drajzerovoj, oni verovatno imaju vishe iskustva i znanja o ovakvim temama.
Znam da je to u hitnim sluchajevima fizioloshki rastvor, glukoza kao infuzija!
Znam da je to u hitnim sluchajevima fizioloshki rastvor, glukoza kao infuzija!