Da ne budem pogrešno shvaćena... da li vam je čudno naprasno izbijanje epidemije žutice u nekoliko srpskih gradova, koji ne dele identičnu vodovodnu i infrastrukturnu mrežu?
Da li su Srbi to naprasno zaboravili da peru ruke nakon nužde ili je nešto drugo u pitanju?
Žutica u Srbiji
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Žutica u Srbiji

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Na zalost, Srbi to GENERALNO ne rade, zadjite malo po selima, po kafanama, autobuskim stanicama, skoro svuda...Da li su Srbi to naprasno zaboravili da peru ruke nakon nužde ili je nešto drugo u pitanju?

Neko je jednom rekao: "mnogi teze da vide zaveru u stvarima koje su najcesce samo proizvod ciste ljudske gluposti"
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Uopšte ne mora da se zadje po selima.......dovoljno je prošeteti ulicama velegrada.............naručite pljeskavicu, a majstor koji je vašem prethodniku naplatio, leeepo svoje ruke prilepi na lepinju (da se što bolje zagreje), ispipa je sa svih strana i milina!!dr ivica napisao:Na zalost, Srbi to GENERALNO ne rade, zadjite malo po selima, po kafanama, autobuskim stanicama, skoro svuda...Da li su Srbi to naprasno zaboravili da peru ruke nakon nužde ili je nešto drugo u pitanju?![]()
Neko je jednom rekao: "mnogi teze da vide zaveru u stvarima koje su najcesce samo proizvod ciste ljudske gluposti"

Da ne govorim o prilozima - paradajz, krastavac ili ne daj bože zelena salata!!

I ne samo na kiosku, tako je i u restoranima, tako je sa hlebom......jel treba navoditi dalje???!!!

- minjab
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Ne Majo meni se već smučilo!
Nego što je istina ,ali gde je sada neko iz ministarstva ,nije mi jasno da se tek samo ''objavi'' da se iz dana u dan povećava broj obolelih i širi zaraza ,a nigde nikog nadležnog!
Umesto da se izda nalog da svi redom MORAJU da odrade test na hepatit i da se kažnjava ko to ne odradi ,naravno u skolopu radnih organizacija.....Ne mi ćemo čekati da se proširi do te mere da nećemo znati odakle da počnemo ,kao za sve!

Nego što je istina ,ali gde je sada neko iz ministarstva ,nije mi jasno da se tek samo ''objavi'' da se iz dana u dan povećava broj obolelih i širi zaraza ,a nigde nikog nadležnog!
Umesto da se izda nalog da svi redom MORAJU da odrade test na hepatit i da se kažnjava ko to ne odradi ,naravno u skolopu radnih organizacija.....Ne mi ćemo čekati da se proširi do te mere da nećemo znati odakle da počnemo ,kao za sve!