Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
koliko je precizan maybe baby? imam nekoliko poznanica koje su mi rekle da su kupile maybe baby da bi znale kada su im plodni dani i d tada nemaju odnose...tj. koristile su ga kao
"kontraceptivno sredstvo" ...medjutim -sve one sada imaju preslatku decicu
Pisalo se o toj "spravici" na ovaj forum i pre i recicu isto ono sto sam rekla i pre- ne bacaj uzalud novac!!! To je toliko nepouzdano i toliko su smesne rezultate koje daje da je to nesto strasno, ni kao kontracepcija, ni kao pomoc za zatrudnjivanje ti nece posluziti. Ja ga kupila i eno ga stoji ko zna gde zabaceno. Bolje si kupi ovul testove od apoteke ili nesto slicno, ovo ti je totalna glupost. Pokazuje plodne dane i kod muskaraca, zanimljiv je aparatcic
He, bas dobro sto neko pise o ovome.
Imam i ja maybe baybe i meni pokazuje non stop plodne dane, samo nekad bude malo ređa "paprat", a nekad jako gusta i mozda poneki dan u toku meseca bude neplodan.
Takođe, kako još neko reče, pokazuje i kod muškaraca plodne dane.
Baš čudna spravica.
Bilo bi dobro da neko stručno lice kaže svoje mišljenje.
Ja ga ne koristim kao kontraceptivno sredstvo, kupila sam ga onako, iz obesti, da vidim da li to uopšte radi i kako. Ali, nisam baš zadovoljna.
Pozdrav svima.