moj DRAGI mi je preneo KONDILOME..........

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
yoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2007 11:33 pm

moj DRAGI mi je preneo KONDILOME..........

Post od yoma »

Moj decko je pre mene bio u vezi sa devojkom od koje je zapatio te bradavice...naravno iako je znao nije mi ni pomeuo to, sve do ja nisam pocela da imam promena na vagini. Na srecu imala sam ih samo spolja i otklonili su mi ih radi talasima,ali gle cuda...samo nekoliko dana posle intervencije kondilomi su nastavili da se pojavljuju...izgleda da cu morati opet na terapiju ukoliko mi ne pomogne podofilin, tablete aciklovir i mast aciklovir...ej toliko sam i dalje besna sto je ispao takav gad...**** dal je moguce da cu celog zivota vuci taj virus?molim vas mi pomozite,kazite neki lek koji ce unistiti te kondilome...
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

Draga Yoma,

Nadam se da ce ti ovo pomoci,
...vanjski kondilomi odnosno kondilomi koji se nalaze na kozi a ne na sluznici ( unutrasnjost vagine i grlic ) se mogu skidati i kremom koja se zove Aldara ili imunoquid genericki, koju je potrebno nanositi 3 x nedjeljno prije odlaska u krevet ! staviti kremu na kondilome ostaviti kremu do ujutro ( treba da djeluje izmedju 6-10 sati ), a onda je potrebno da se ispere. Duzina terapije je u prosjeku oko 3 mjeseca. Ako osjetite pecenje, promjenu boje koze, iritaciju, ili opet svrat nakon nekoliko nedjelja, bol...prestanite je koristiti, mada se ove nus pojave javljaju rijetko.
Ukoliko i dalje budes imala pitanja, idi na opciju Trazi i ukucaj Kondilomi. Iznenadices se koliko ces informacija pronaci. :wink:

Pozdrav!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
yoma
Novi član
Novi član

Post od yoma »

Hvala ti puno...al vise sam povredjena ko covek sto je cutao...sto mi nije reko...u svakom slucaju puno ti hvala na pomoci. :lol:
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Razumem zasto si povredjena. Drugarici moje sestre decko nije rekao da ima Hepatitis B. Ja samo ne znam kakvi su to ljudi?
yoma
Novi član
Novi član

Post od yoma »

eeeeeee Draga MILICEPILICE i ja se pitam kakac je to covek sa kojim se zabavljam skoro godinu dana a cuti i krije o necemu toliko ozbiljnom....moj bes je toliko uzeo maha da ne mogu ni da imam sex s njim kako treba...mnogo sam ljuta...a s duge strane bio je tu za neke druge stvari i mnogo mi pomgao kad mi je bilo najteze...volim ga ali ne mogu mu to oprostiti...nazalost :cry:
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

U potpunosti razumem to da si povredjena. Ali s obzirom da ste jos uvek zajedno znaci da izmedju vas "ima necega" tako da ne sumnjam da cete pregrmiti i ovu krizu. :D

Svako dobro! :wink:
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
yoma
Novi član
Novi član

Post od yoma »

a a znas sta je najgore...on nista, skinuli mu to malo sto je imao i sad nista nema, a krivicu ne prihvata...kao da se nista nije dogodilo.cudne stvari...cudni ljudi....
Milicapilica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 18, 2006 1:19 am

Post od Milicapilica »

Ma verujem ja da ti njega volis. Meni nije jasno kako to on(i) razmisljaju? Ja nikada ne bih nekoga koga volim dovela u takvu situaciju. Moram da priznam da bi mi posle bilo tesko da mu verujem, jer po meni su ovo bitne stvari.
yoma
Novi član
Novi član

Post od yoma »

....E ljudi hvala vam sto mi dizete samopouzdanje....
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Citam i ne verujem... je l' vreme da i kod nas parovi pocnu da zajedno idu na testiranje pre nego sto rese da prestanu da koriste kondom? :-? Jedno je rec, ali ipak... cist racun, duga ljubav :o
bubisa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 16, 2007 1:24 pm

Post od bubisa »

bas sam htela da pitam jel neko cuo za kondom????
koliko god da smo zajedno i da imamo poverenja jedni u druge
nikada ne znas gde je bio i sta je radio pre tebe ili mozda i dok je sa tobom
narocito danas kada vladaju sve te bolestine
ne kosta mnogo
a veliki je rizik ne koristiti ga
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Kodilomi cu cesto izazvani HPV virusom, koji moze da se prenese cak i kada se koristi kondom... znaci testiranje je jedini nacin. Tako smo muz i ja pre koriscenja samo hormonske zastite i prestanka koriscenja kondoma uradili testove i videli da on ima ureaplazmu koju ja nisam imala. Sto vise citam o ureplazmi to mi je draze sto smo to uradili i sto je to izleceno pre nego sto je moga da mi prenese. Po meni je ipak to neko merilo poverenja i postovanja prema drugome.
bz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 1:58 am

Post od bz »

Ko zna sta mu je rekao lekar koji mu je uklanjao kondilome? Meni je doktor (kada mi je saopstio da ih imam) rekao da posle uklanjanja ne mogu da ih prenesem, mada naravno to nema veze s mozgom.

Mene zanima koliko dugo traje oporavak posle laserskog uklanjanja? Koje je bolje, lasersko ili radio-talasima? Moze li nesto da se iskomplikuje i sl.? Pitam jer moram da znam mogu li normalno da radim odmah posle operacije, ili da planiram odmor....
bz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 02, 2007 1:58 am

Post od bz »

...kada sam pitala moze li nesto da se iskomplikuje, mislila sam na neku infekciju i slicno.. jer sam pre par godina lecila eserihiju... poslednji nalaz je cist, ali posto sam inace sklona infekcijama, sad se dodatno plasim i zbog toga...
Odgovori