Ima li ovaj forum urednika ?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Alisa u ...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm

Ima li ovaj forum urednika ?

Post od Alisa u ... »

Posecujuci ova 2 foruma videla sam da kao urednici figurisu ( bas tako figurisu )
- na urologiji : Dr Vinka Vukotic i admin
- na ginekologiji : Dr Presetnik i admin
Medjutim pregledanjem profila ove 2 doktorke vidim da se prva nije oglasila skoro godinu dana, tacnije od 13. juna 2005.,
a druga skoro pola godine, od 2. januara 2006.
Dakle, imaju li forumi Urologija i Ginekologija urednika, ako izuzememo admina, koji se bavi i tehnickim deteljima, a nije naveo da ima specijalizaciju iz neke od ove 2 oblasti ?
Mislim, da za pocetak, treba doktorke podsetiti da su nominalno urednice foruma i da u najmanju ruku nije OK, da njihova imena stoje i dalje, a one se ne oglasavaju. Ako iz nekog razloga ne mogu / ne zele da se bave ovim poslom treba im se zahvaliti i potraziti druge.
Mislim ni da sa njihove strane nije korektno sto nisu nalozile da se njihova imena sklone, ovako se stice utisak da forumi imaju moderatora, a namaju ih.
Mislim da obe doktorke rade i privatno, ali ne zelim da verujem da jedan zdravstveni radnik koristi ovaj sajt da u svrhu sopstvene promocije.
Ovo kacim na forume "O samom forumu", "Urologija i "Ginekologija", da bi videlo sto vise korisnika, a admne, ako mislite da temu treba negde brisati, da se na bi ponavljala, onda tako i uradite, to je Vas posao.
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

dobro pitanje...mozda administrator nema izbora...nego da drzi necije ime za reklamu...ali i dalje se radi ovdje i kao sto vidite Pedja i ja uredjujemo ovaj dio na dobrovoljnoj osnovi i onoliko koliko nase slobodno vrijeme dozvoljava, na radost i korist vecine posjetilaca.
Pozdrav,
ObGyn
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

dobrodosli sa odmora

Post od jane_doe »

obgyn napisao:......na radost i korist vecine posjetilaca.
Tacno!!!

Slika
Alisa u ...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm

Post od Alisa u ... »

obgyn napisao:dobro pitanje...mozda administrator nema izbora...nego da drzi necije ime za reklamu...ali i dalje se radi ovdje i kao sto vidite Pedja i ja uredjujemo ovaj dio na dobrovoljnoj osnovi i onoliko koliko nase slobodno vrijeme dozvoljava, na radost i korist vecine posjetilaca.
Bas tako, na "radost i korist", nisam Vam postavljala pitanja ( imam jednu dilemu, pa cu vas uskoro i ja nesto pitati ), ali sam cesto citala Vase odgovore : strucni su, iscrpni, vidi se da se bas trudite i dajete sve od sebe.
I to sve na volonterskoj bazi, malo je danas takvih.
Hvala Vam u ime svih zena sa foruma, da nije Vas i Pedje, ko zna na sta bi sve licilo, na tapkanje u mestu i lutanje u mraku.
Pozdrav, i da nam jos dugo pomazete u nasim problemima :D
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

Hvala Jane and Alisa,
Da nije nas vec bi se nasao neko drugi...niko od nas nije nezamjenljiv...dobro zdravlje i javite se sa dilemama.Dobro zdravlje.
Pozdrav,
ObGyn
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Alisa, sugestija je na mestu da pomenuti moderatori nisu aktivni na forumu, ali isto tako njihov status ne moze da skodi... u svakom slucaju, nadam se da ce se broj strucnih odgovora na forumu povecavati. Sto se tice foruma ginekologija, Obgyn je vec odgovorila ;)
Gordy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 3:04 pm

Post od Gordy »

[quote] ...na radost i korist vecine posjetilaca

Upravo tako!

Hvala ObGyn na tome sto svoje slobodno vreme, koje nam je svima dragoceno, trosite na nas sa problemima.

Hvala na svim lepim recima!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
Odgovori