Posecujuci ova 2 foruma videla sam da kao urednici figurisu ( bas tako figurisu )
- na urologiji : Dr Vinka Vukotic i admin
- na ginekologiji : Dr Presetnik i admin
Medjutim pregledanjem profila ove 2 doktorke vidim da se prva nije oglasila skoro godinu dana, tacnije od 13. juna 2005.,
a druga skoro pola godine, od 2. januara 2006.
Dakle, imaju li forumi Urologija i Ginekologija urednika, ako izuzememo admina, koji se bavi i tehnickim deteljima, a nije naveo da ima specijalizaciju iz neke od ove 2 oblasti ?
Mislim, da za pocetak, treba doktorke podsetiti da su nominalno urednice foruma i da u najmanju ruku nije OK, da njihova imena stoje i dalje, a one se ne oglasavaju. Ako iz nekog razloga ne mogu / ne zele da se bave ovim poslom treba im se zahvaliti i potraziti druge.
Mislim ni da sa njihove strane nije korektno sto nisu nalozile da se njihova imena sklone, ovako se stice utisak da forumi imaju moderatora, a namaju ih.
Mislim da obe doktorke rade i privatno, ali ne zelim da verujem da jedan zdravstveni radnik koristi ovaj sajt da u svrhu sopstvene promocije.
Ovo kacim na forume "O samom forumu", "Urologija i "Ginekologija", da bi videlo sto vise korisnika, a admne, ako mislite da temu treba negde brisati, da se na bi ponavljala, onda tako i uradite, to je Vas posao.
Ima li ovaj forum urednika ?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm
dobrodosli sa odmora
Tacno!!!obgyn napisao:......na radost i korist vecine posjetilaca.

-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm
Bas tako, na "radost i korist", nisam Vam postavljala pitanja ( imam jednu dilemu, pa cu vas uskoro i ja nesto pitati ), ali sam cesto citala Vase odgovore : strucni su, iscrpni, vidi se da se bas trudite i dajete sve od sebe.obgyn napisao:dobro pitanje...mozda administrator nema izbora...nego da drzi necije ime za reklamu...ali i dalje se radi ovdje i kao sto vidite Pedja i ja uredjujemo ovaj dio na dobrovoljnoj osnovi i onoliko koliko nase slobodno vrijeme dozvoljava, na radost i korist vecine posjetilaca.
I to sve na volonterskoj bazi, malo je danas takvih.
Hvala Vam u ime svih zena sa foruma, da nije Vas i Pedje, ko zna na sta bi sve licilo, na tapkanje u mestu i lutanje u mraku.
Pozdrav, i da nam jos dugo pomazete u nasim problemima

[quote] ...na radost i korist vecine posjetilaca
Upravo tako!
Hvala ObGyn na tome sto svoje slobodno vreme, koje nam je svima dragoceno, trosite na nas sa problemima.
Hvala na svim lepim recima!
Upravo tako!
Hvala ObGyn na tome sto svoje slobodno vreme, koje nam je svima dragoceno, trosite na nas sa problemima.
Hvala na svim lepim recima!
Don't worry about the world coming to an end today, it's already tomorrow in Australia.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... sterilitet