CARSKI REZ POD EPIDURALNOM ANESTEZIJOM
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
CARSKI REZ POD EPIDURALNOM ANESTEZIJOM
IMAM GOD I IZA SEBE DVA CARSKA REZA KOJI SU RADJENI POD ANESTEZIJOM.ZA 20 DANA MI JE TERMIN PORODJAJA I DOKTOR MI PREPORUCUJE CARSKI REZ POD EPIDURALNOM ANESTEZIJOM.MOLIM VAS ZA VAS SAVET I VASAI SKUSTVA(PREDNOSTI I MANE).UNPRED HVALA!!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Okt 30, 2006 6:30 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ana, gde se nalazis? U Srbiji ili u inostranstvu? Ja sam imala CR u Americi pod spinalnom anestezijom. Preporucujem. Jeste malo neprijatno u sali, hladno, znas da te seku itd. ali je divan osecaj sto si budna kad beba izadje. Oporavak mnogo laksi nego sa totalnom anestezijom.
Srecno i javi sta si uradila (nisi valjda 76. godiste i vec 3. dete? Svaka cast u tom slucaju)
Srecno i javi sta si uradila (nisi valjda 76. godiste i vec 3. dete? Svaka cast u tom slucaju)
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Slažem se u potpunosti!
Samo mislim da bi ovo žene trebale da vide, jer se mnogo povećava broj žena koje žele carski rez da se ne bi mučile i da ne bi bolelo!!!
Žene koje su zdrave, koje imaju zdravu trudnoću, bebu normalne veličine i dobro postavljenu i koje imaju izbor da se porode prirodnim porođajem a one se bore da idu na carski jer misle da je to lakši izbor.
Ja sam za to da se carski izvodi samo kad su medicinski razlozi u pitanju i to bi trebao da bude zadnji izbor, kad drugačije ne može.
I ja bih se naravno porodila carskim ako bih morala (tipa krupna beba, karlično postavljena, ili bilo koji sličan razlog).
Nije ni carski nešto strašno ako mora.
Ja sam dete koje je rođeno carskim rezom, jer sam bila okrenuta nepravilno.
Ali mislim da bi svaka žena koja ne želi da se muči a ima izbor prirodnog porođaja trebala ovo da pogleda i da vidi da carski nije baš carski, kao što izgleda misle jer to nije, uspavaju te i bez kontrakcija i napona dobiješ bebu!!!
Samo mislim da bi ovo žene trebale da vide, jer se mnogo povećava broj žena koje žele carski rez da se ne bi mučile i da ne bi bolelo!!!
Žene koje su zdrave, koje imaju zdravu trudnoću, bebu normalne veličine i dobro postavljenu i koje imaju izbor da se porode prirodnim porođajem a one se bore da idu na carski jer misle da je to lakši izbor.
Ja sam za to da se carski izvodi samo kad su medicinski razlozi u pitanju i to bi trebao da bude zadnji izbor, kad drugačije ne može.
I ja bih se naravno porodila carskim ako bih morala (tipa krupna beba, karlično postavljena, ili bilo koji sličan razlog).
Nije ni carski nešto strašno ako mora.
Ja sam dete koje je rođeno carskim rezom, jer sam bila okrenuta nepravilno.
Ali mislim da bi svaka žena koja ne želi da se muči a ima izbor prirodnog porođaja trebala ovo da pogleda i da vidi da carski nije baš carski, kao što izgleda misle jer to nije, uspavaju te i bez kontrakcija i napona dobiješ bebu!!!