Double test

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
irssa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Double test

Post od irssa »

Jel moze neko da mi protumaci rezultat Double testa

Hvala

Slika
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

pa ne znam sta bih ti rekla osim da ce verovatno da te salju na amnio... u svakom slucaju ovo je samo statistika.. ali recimo da na 58 beba kao sto je tvoja se radja jedna sa trisomijom 21... a granicna vrednost je 1:250, kod tebe je 1:58...
eto, koliko ja laicki mogu da ti kazem,...
opet, znam jednu zenu kod koje je ova cifra bila jos manja, mislim 1:25 i nije htela na amnio,pa je na kraju rodila zdravu bebicu.. ali ja da sam na tvom mestu,ipak bih otisla radi svoga mira...
Puno srece ti zelim!
Majda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 15, 2005 8:42 pm

Post od Majda »

Ono sto ti odmah mogu reci je da, posto vidim da si radila test u laboratoriji Konzilijum-ta laboratorija nije pouzdana! Kod njih mi je rezultat bio 1 : 145. Posle dva, tri dana sam uradila biopsiju cupica ( u 12. nedelji, nisam mogla da cekam 16. za amnio) i bilo je sve ok. Posle sam se raspitivala i saznala da je jedino laboratorija Bella Dona u Zemunu pouzdana. Ne znam tacno da objanim zbog cega, toliko se ne razumem...ali, eto, ja nisam poslusala savet svog lekara koji me je tamo uputio pa sam otisla u Konzilijum jer mi je bio blizi i istraumirala se. I znam da nisam usamljen slucaj u tom losem iskustvu sa Konzilijumom.
:)
Slika
irssa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2007 11:36 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od irssa »

Hvala vam puno na brzim odgovorima
Odgovori