aaaca je napisao:
Прође неколико година од твоје примене Видатокса. Да ли ти је помогао?
1. Контрола витамина и минерала може да се уради скоро у било којој лабораторији, али ту се могу пронаћи само екстремни поремећаји.
2. Најновија истраживања показују да се антитела јављају код особа које су живеле у превише чистим условима. Други узрок њиховог настанка је нека јака вирусна инфекција која поремети имуни систем.
3. Интолеранција је измишљена мамипара. Ако си алергична на глутен или нешто друго то се једноставно проверава.
За нормализацију имунитета препоручујем ти домаћи препарат од белога лука и комовице. Рецепт имаш на мом сајту:
http://www.aca.rs/index.html?stranica=saveti/zdravlje/imunitetHvala Aco na odgovoru i savetima.
Moja pitanja su upucena medicinskom osoblju ili osobama sa iskustvom da me upute koji testovi postoje u medicini. Da mogu da znam sta da trazim. Cilj mi je da regulisem ishranu, ali necu to da radim napamet.
Alergija na gluten je stvarna. I ne proverava se lako. U stvari jedini nacin je biopsija creva. Analiza krvi za celijakiju pokazuje drasticnu alergiju da gluten. I nije sfera mog interesovanja.