Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
Pre jedno 4 meseca kada zagulim kozicu glavica osecam smrad, bio sam kod urologa reko mi je samo da je to smegma.
Ali danas se javio drugi problem, sperma mi je bila zuta... napomiljem bavim se sportom 10 godina i od nekig suplemenata koristim biljna vlakna i mulitivitamin, i imam dva puta dnevno treninge... dali je od premora ili neka polna bolest to bi da pitam vas ? samo jos jedno pitanje dali ovde dobijam odgovor od doktora koji se bavi urologijom ili?
smegma je nesto sto se normalno nakuplja ispod kozice i sto stvara neprijatan miris, zato je potrebno penis svakodnevno prati...
boja sperme moze da bude u vezi sa ishranom, suplementima, unosom nekih vitamina, sa ucestaloscu ejakulacija, a moze i kod nekih infekcija...posto ti se to prvi put desilo mozda uopste nema znacaj, mozda je samo povezano sa nekom od ovih prvo pobrojanih stvari...obrati paznju kako ce biti narednih puta...
NAzalost opet isti problem... tj sada se pogorsao kako bi reko, prilikom masturbiranja dolazi do ne prijatnog bola na resi glavica...ali prilikom mokrenja opste nemam te simptome, normalno sve funkcionisem sve ide normalno sem toga... mozes mi reci koja je to infekcija tecno otrilike i dali je neka polna boleste ili neka bakterija tj virus kao hlamidija... hvala jos jednom
neprijatan bol na resi (frenulumu) moze postojati ako je on kratak, povredjen, iziritiran...
ako to ne prodje brzo javi se svakako na pregled, na slepo ne mozemo tacno znati o cemu se radi...
doktore i meni slican ili isti problem moze li se rjesiti ikako da neidem doktoru i smijem li odugovlaciti s tim pregledom ? I kojeg doktora da trazim urolog?
konzumiram marihuanu svakodnevno da li je to moj razlog? a to sam primjetio da mi je zuta postala boja sperme nakon sto sam pio 3-4 dana zaredom ili je to? vise neznam sto cu jer vec tjedan dana boja se ne mjenja?
Dr011 napisao:smegma je nesto sto se normalno nakuplja ispod kozice i sto stvara neprijatan miris, zato je potrebno penis svakodnevno prati...
boja sperme moze da bude u vezi sa ishranom, suplementima, unosom nekih vitamina, sa ucestaloscu ejakulacija, a moze i kod nekih infekcija...posto ti se to prvi put desilo mozda uopste nema znacaj, mozda je samo povezano sa nekom od ovih prvo pobrojanih stvari...obrati paznju kako ce biti narednih puta...
E ovako ja imam 16 godina, i septembru punim 17, ono sto mene muci je to da kad svrsavam moja sperma nema specifican miris, ona uopste nema miris... Inace gusta je bela lepljiva podseca na slinu, izbacujem je u jacem mlazu , i u normlanim kolicinama nekada i vise nego sto treba . E sad dali je to sto sam ja nemam kozicu na penisu (znate na sta mislim) dali je to zbog toga sto se ne sakuplja ispod kozice i nema taj miris... Meni je cak sta vise i lakse za odrzavanje higijene jer samo isperem i to je to.... I da sto se tice ishrane zdravo se hranim, ne konzumiram alkohol , cigarate, cak ni gazirane sokove (100% sportista)... Pomoziteee ...
MarkoKg9 napisao:Nema tebi šta da se pomaže, sve zvuči odlično koliko ja vidim
MarkoKg9 napisao:Nema tebi šta da se pomaže, sve zvuči odlično koliko ja vidim
Pa sad ne znam, ali na svim forumima i kako sam ja upucen sperma treba da ima "specifican" miris ... Sad ne znam zasto meni nema bas taj "specifican" miris ali sve ostalo je kako treba...
Miris i ukus sperme se razlikuje kod pojedinaca.
Ako si bas toliko zagazio u detalje, mozes i da testiras ukus
Salu na stranu, zamislio da nisi citao da sperma treba da ima specifican miris, da li bi onda imao nekih realnih tegoba? Imas li neki problem u vezi toga koji se manifestuje nekim bolovima, pecenjem, nelagodnoscu fizickom ili psihickom?
Zelenko kod tebe je sve u savrsenom redu. Ne znam gde si cuo to da sperma ima neki odredjen miris, mislim da ce se momci sloziti samnom da sperma zapravo nema gotovo nikakav "specifican" miris. Opusti se.