zoloft i ejakulacija
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
zoloft i ejakulacija
Pozdrav, imam 22 godine, i pijem zoloft,koji mi je propisao psihijatar zbog anksioznosti, i stilnox,pa me interesuje da li nekako moze da se izbegne efekat odgodjene ejakulacije koju zoloft prouzrokuje,posto mi sad predugo treba, gotovo da izgubim i volju 

Iz istog razloga mi je prepisan Zoloft, pre jedno tri godine, i imao sam istih problema kao ti. Ne samo shto mi je predugo trebalo, nego sam i izgubio svaku volju za seksom, libido je pao na nulu.
To su nezheljeni efekti antidepresiva i anksiolitika, i ne znam da li postoji bilo koji lek te vrste koji ne radi istu stvar.
Najbolje bi bilo da se konsultujesh sa svojim psihoterapeutom.
Ja sam se posle tri godine skinuo sa Zolofta i sada je ok shto se tiche seksualne zhelje, tako da ne morash da brinesh, sve ce se vratiti u normalu kada prestanesh da pijesh Zoloft. 
Puno pozdrava i drzhi se, znam shta znachi anksioznost.

Puno pozdrava i drzhi se, znam shta znachi anksioznost.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Maj 26, 2008 10:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postoje antidepresivi starije generacije koji ne uticu na potenciju.Ali o nacinu izbacivanja Zolofta i uvodjenja drugog AD moras da se dogovoris sa svojim psihijatrom.
nezahvalno je preko neta davati informacije o lekovima ,jer niko ovde nema tvoju anamnezu i neophodne podatke,a i svaki covek je prica za sebe.AD se uzimaju uvek pod kontrolom lekara da bi se ispratili propratni efekti,kao sto je i ovaj tvoj problem,a i niz drugih.
nezahvalno je preko neta davati informacije o lekovima ,jer niko ovde nema tvoju anamnezu i neophodne podatke,a i svaki covek je prica za sebe.AD se uzimaju uvek pod kontrolom lekara da bi se ispratili propratni efekti,kao sto je i ovaj tvoj problem,a i niz drugih.