zilica na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mixxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 16, 2007 4:23 pm

zilica na penisu

Post od mixxx »

pre mesec dana mi se na penisu pojavila zilica koju sam mogao da napipam ispod koze ona je tanka i duga oko 3 cm i ide iz korena,ne boli ! sada mi se pomerila ka vrhu i kao da se sklupcala na jednom mestu! kad imam erekciju moze jasno da se ocrta!!! malo mi je neprijatno prilikom odnosa jer sam u strahu da to nekako ne povredim. Bio sam kod hirurga i on mi je rekao da to nije nista,da nemam nikakvu ''klinicku i patolosku sliku'' i da ako bas hocu moze da me obreze i samim tim i da otkloni to,a moze i da mi zahvatom bez obrezivanja uradi isto ali ostace oziljak!! ali njegova preporuka je da ne radim nista nego da to stoji tako kako jeste!! Iskreno nisam zadovoljan odgovorom pa vas molim da mi pojasnite o cemu se radi i kako da se dalje ophodim prema ovome!? unapred zahvalan
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

To je normalna pojava i nista ne diraj. Niti ce ti smetati niti ces imati probleme zbog toga. Opusteno... :wink:
mixxx
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 16, 2007 4:23 pm

Post od mixxx »

Imam jos jedno pitanje,da li postoji mogucnost da ova zilica sama nestane ili ne?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Otprilike,nemamo pojma sta ta zilica moze da bude i to niko bez pregleda ne moze zaista reci.Ako si uplasen u vezi te zilice,trebao da ides na pregled.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
KapiKachu86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 24, 2009 2:54 pm

Post od KapiKachu86 »

hmmm ako je nesto poput kapilara moze se resiti radiotalasima, ne znam jel probao to neko u praxi....
Odgovori