zila sa strane penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
dek102
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2016 7:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

zila sa strane penisa

Post od dek102 »

Pozdrav svima,

Primetio sam pre 2 nedelje neku zilu na levoj strani koja ide do trecine penisa kada je on u erekciji,a kada se skupi onda je ona manja naravno.Ne boli me uopste na dodir.A i vene kao da su mi naglasenije nego pre,ili nisam toliko obracao paznju pre na njih i mozda stvorio pogresnu sliku.Da li je ta zila mozda povezana sa epidimisom ili je mozda upala pasemenika ili tako nesto?

evo vam i slika : Slika
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: zila sa strane penisa

Post od _david_ »

pa kad j*ebes u cmar ... mani se pederluka nije ni cudo sto ti otekla vena , cmar je uzak... nadji neku devojku....
dek102
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 15, 2016 7:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od dek102 »

ma kakvo j*banje u cmar hahaha kralju,nisam ja gej....Mislis da je ovo otekla vena ? jel si siguran? tvrdo je na dodir....ne bih rekao da je vena..
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

sprdam te :)

najvjerojatnije se radi o tromboziranoj veni... doslo je do stvaranja ugruska u veni. to nije opasno i u dogledno vreme ugrusak ce se resorbirati i promena izgubiti... jedino ako se jave znakovi upale, crvenilo, otok i bol potrebno je javiti se urologu...
Odgovori