Zila na penisu??? Problem ili ne...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
predrag_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 04, 2010 3:06 am

Zila na penisu??? Problem ili ne...

Post od predrag_89 »

Imam 21 godina...student...

Napravicu mali uvod,cisto da bi se znalo o cemu se radi...

Vec duzi period idem kod psihijatra,jer imam problem adolescentnosti,s vremena na vreme napade panike,straha,nervoze,prisitska,pada samopouzdanja,standardnih nekih problema za godine jednog pubertetlije... :lol:

Ranije je to bilo mnogo intenzivnije,sada je manje vise sve ok,funkcionisem krajnje normalno,imam devojku,studiram,imam svakodnevne obaveze,ali povremeno i te strahove,s toga mi je psihijatar prepisao lek RISPOLEPT...

Od kako uzimam taj lek,prilikom seksualnog odnosa,dosta mi je izrazena zila koja je od korena penisa do glavica,po sredini...takodje sperma je u jako malim kolicinama i dosta gusta! Nemam nikakve bolove na dodir,nikakve komplikacije,samo me jako brine,jer do sada nisam imao nikakve takvo simptome,sve je bilo u odlicnom stanju!

Da li imam razloga za brigu?

Hvala unapred...
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Zila na penisu??? Problem ili ne...

Post od Dr011 »

a da li mislis sa donje strane penisa ili sa gornje? ljudi razlicite stvari nazivaju zilama...sa donje strane celom duzinom i treba da postoji izdvojeno anatomski spongiozno telo penisa...a ako je sa gornje onda je to vena, i ljudi te vene najcesce nazivaju zilama...na nekim penisima vene su izrazenije, na nekim nisu, i u svakom slucaju to je nesto sto je normalno, sto je sastavni deo penisa...znaci nemas razloga za brigu...
sto se tice kolicine sperme, zavisi koliko ti sam ocekujes da bude, mozda ti se samo cini da je mala, a zapravo je normalna...ako je iznad 2ml onda je sve ok...
predrag_89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 04, 2010 3:06 am

Re: Zila na penisu??? Problem ili ne...

Post od predrag_89 »

Hvala puno,gledano odozgo sa gornje strane penisa...nekad bude vise izrazena,nekad manje,i to zna posteno da iskoci pa me je to bunilo...
Odgovori