Postovanje
mislim da sam zavisnik od masturbiranja. veoma cesto to radim (2-3 puta dnevno) , pa sam samim tim i slabije zainteresovan za sex, a kad do njega dodje, desi se da tesko uspostavim erekciju , ili da ne mogu da dozivim orgazam bez sopstvene rucne stimulacije ..
kako da se borim protiv toga ?
odluka u glavi je laka, ok necu se dodirivati, ali kad kod pokusam da sprovedem tako nesto osetim da su mi erekcije redje i slabije, a volju za seks imam..
Zavisnost od masturbiranja
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Zavisnost od masturbiranja
Nisi zavisnik. Koliko god imas?
Mozda vise uzivas u masturbiranju nego u sexu a onda sam treba da ustanovis zasto je to tako?
Mozda vise uzivas u masturbiranju nego u sexu a onda sam treba da ustanovis zasto je to tako?

w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
pa ovako. imam 30 godina. i masturbiram 2-3 puta na dan. uz to imam i devojku i pokusavam da imam normalan seksualni zivot uz to.
desava mi se da ne mogu da postignem erekciju ako se sam ne stimulisem.
desava mi se da u toku seksa ne dozivim orgazam, vec moram sam da "zavrsim"
desava mi se da ne mogu da zaspem ako ne masturbiram
...
desava mi se da ne mogu da postignem erekciju ako se sam ne stimulisem.
desava mi se da u toku seksa ne dozivim orgazam, vec moram sam da "zavrsim"
desava mi se da ne mogu da zaspem ako ne masturbiram
...
Uf, to sad vec izgleda kao problem.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
pa recimo. citao sam par tekstova o tome.
ali. kad god u glavi odlucim "prestajem" dodje do problema.. sto se moje psihe tice, mogu ja sebe da nateram to da ne radim.. ali veoma brzo naidjem na fizicke probleme - manjak erekcije, smanjenje libida i sl, ne znam kako da odviknem svoje telo od sebe
ali. kad god u glavi odlucim "prestajem" dodje do problema.. sto se moje psihe tice, mogu ja sebe da nateram to da ne radim.. ali veoma brzo naidjem na fizicke probleme - manjak erekcije, smanjenje libida i sl, ne znam kako da odviknem svoje telo od sebe