Zasto moj decko ne zeli sex...

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Andjela napisao:yoma, mene vise nekako kopka zasto se ti toliko TRUDIS da tu vezu zadrzis?Imam utisak da ti je on dobro razdrmao samopouzdanje. Mozda se osecas neadekvatnom , seksualno neprivlacnom?

Vise je nego ocigledno da njegov gubitak interesovanja za seksom , nema nikakve veze sa tobom, nego ima veze sa njegovim seksualnim inhibicijama, koje samo prenosi iz veze u vezu.

Jos je vise nego ocigledno da on nije spreman da ih vidi kao takve. A posto ih ne uvidja, kako ce menjati ono sto on ne vidi?

I sta sad..imas situaciju da si sa osobom seksualno inhibiranom, nespremnom za razgovor, nezrelom , koja ima debele probleme koje je potisnula i sa kojima joj je tesko da se suoci, jer ce joj dobro prodrmati ego .

Zelis li ti da budes i dalje sa njim?Ako da, zasto? Sta je to sto te zadrzava da budes u vezi u kojoj nisi zadovoljna i u kojoj nema dobre komunikacije i verbalne i seksualne? To su neka pitanja koja sebi moras postaviti.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Server stuca...admine brisi vishak.!
yoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2007 11:33 pm

Post od yoma »

alexa Va, kondilomi su mi se pojavili posle nekoliko meseci zabavljanja s njim.Pri tom ponavljam da je on pre mene bio u vezi sa devojkom koja se lecila od kondiloma, a i on ih je imao. Samo ne mnogo, i gotovo neprimetno. A to da je bio sa devojko koja se lecila mi je rekao tek kad sam se vratila od ginekologa sa dijagnoZOM KONDILOMI. Eto tako se to desilo.

ANDJELA, tvaoja pitanja kao i pitanja mnogih " ZASTO SAM SNJIM?", su sasvim opravdana i na mestu.
Mao prvo, moram reci da bez obzira na taj sexualni deficit, ja njega volim. Na neki cudan nacin mi je veoma stalo do njega. Prvo, pored njega sam shvatila sta znaci jedna mirna i stalozena veza, bez treskanja vratima, psovki, psiho fizickog maltretiranja. Drugo, ja u svom zivotu nisam upoznala pazljivijeg i boljeg miskarca. Trece, imala sam jako tezak period u zivotu, on, iako ni za sta od toga nije bio kriv, se naso tu i mnogo mi pomogao da prevazidjem sve to. Ne zelim da pricam o tom periodu ali veruj mi na rec da retko ko bi se tu nasao da pomegne, akamoli neko s kim si teko poceo nesto da gradis i da se upoznajes.
Prosto nas je ta situacija mnogo vezala...i stvarno ja nikad ne bih mogla da dozvolim da ga neko povredi a pogotovo da to budem ja.
nas dvoje takoreci zivimo zajedno, zajedno studiramo, i imamo zajednicki novcanik.
Dakle ne stavljam sex na prvo mesto jer u nasoj vezi je psihicka povezanost i razumevanje priritetnije, ali mi SMETA, sto sex nema dovoljno. Eto prosto mi je cudno da sa nekim provodis toliko vremena i planiras s njim svoj zivot a opet nemate nesto sto se smatra vrhuncem odnosa izmedju dvoje ljudi.????
ZASTO BI ON UOPSTE BIO SA MNOM DA MU NE ZNACIM? A S DRUGE STRANE ZASTO NE ZELI SEX AKO MU TOLIKO ZNACIM? LJUDI TO JE PRAVI PARADOKS.......
alexa Va
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 4:50 pm

Post od alexa Va »

Slusaj, ta situacija sa kondilomima je bila dovoljno velika da ga vec tada ostavis. Meni da je to devojka uradila, da je imala kondilome, znala za to, a nije mi rekla, i pritom spavala sa mnom, ne bi se vise okrenuo za njom.
Tu si ti pomerila granicu u vezi.

Drugo, veza koja je nastala u tim okolnostima kao sto je tvoja ( mislim na tezak period, i on ti se nasao ) NIJE ZDRAVA I RETKO KAD MOZE DA FUNKCIONISE.
Veza izmedju dvoje ljudi pocinje privlacnoscu, dopadanjem, strascu, vezivanjem. Ili kako kod koga i kojim redom. Ali nikako zblizavanje u stresnoj situaciji. Moze da se desi da se on tebi uopste i ne svidja. Moze da se desi, da si imala super period u zivotu, i da ti je sve islo kako treba, i da si ga srela negde na ulici, mozda se ne bi ni okrenula za njim. Mozda nikada ne bi ni bila sa njim.
Shvati da ako ti se on nasao u periodu kada ti je to bilo potrebno, TI NJEMU NE DUGUJES TO DA BUDES SA NJIM AKO TI NIJE LEPO U TOJ VEZI.

Zivot se sastoji u tome, da smo celog zivota u potrazi za idealnim!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

A i ti pricas kao da vise nikada neces imati sex sa njim... mozda je to prolaznog karaktera... pricajte jos malo o tome... idite negde na vikend... na neki izlet... na Zlatibor... na Palic...

Zasto je on sa tobom ako mu ne znacis? Mozda se prosto plasi da raskine... mozda mu se svidja tako kako je, da moze da kaze da ima devojku... mozda je jednostavno navikao da bude sa tobom... mozda nema nijednu bolju varijantu... ima mnogo MOZDA...
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

yoma napisao:
Mao prvo, moram reci da bez obzira na taj sexualni deficit, ja njega volim. Na neki cudan nacin mi je veoma stalo do njega.
...
Ovo je sustina tvoj problema. Zenske emocije nekada znaju da funkcionisu tako da, sto je vise problema sa deckom, sve se vise vezuju.
To nije ljubav!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Rekao bih da preterujes. Da li si ti psiholog/psihijatar? Tako zvucis. Mislim da ne mozes ti nju da ubedjujes koga ona voli a koga ne i da joj pricas sta je ljubav, nema ona 5 godina. Nije ljubav tako jednostavna stvar. Cesto ljudi vole mnogo nekoga i pored svih problema...
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Ka1 napisao:Rekao bih da preterujes. Da li si ti psiholog/psihijatar? Tako zvucis. Mislim da ne mozes ti nju da ubedjujes koga ona voli a koga ne i da joj pricas sta je ljubav, nema ona 5 godina. Nije ljubav tako jednostavna stvar. Cesto ljudi vole mnogo nekoga i pored svih problema...
Ma pusti...vidis da se covek zainatio da joj resi problem,,,makar u teoretskom smislu :wink: .

@ Alexa va

A jel kod tebe sve u zivotu tako isplanirano pa ti unapred znas kakve ces reakcije imati u bilo kojoj situaciji,,,da ne pricam o emotivnim reakcijama??
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Nije alexa Va tema, na kraju svako ima pravo na svoje misljenje, ako se ne slazete, napadajte misljenje dajuci svoje argumente., izbegavajte ironiju.

alexa Va je u necemu u pravu. Danas ljudi nazivaju ljubavlju i ono sto samo lici na to, a u stvari je patoloska zavisnost, navika, i sta sve ne. I takodje je u pravu da su zene sklonije tome da cim vide problem, pokusavaju da nastupaju kao "Majke Tereze' ziveci u zabludi da ce onog drugog uspeti da promene.

Meni je interesantno to sto je parametar dobre veze cinjenica da u vezi nema fizicke agresije, lupanje vratima i sta sve ne. Neslaganje moze biti i na emocionalnom, seksualnom i drugim nivoima i to moze biti sasvim dovoljan razlog da se veza ugasi. Zasto razlog neslaganja mora biti toliko destruktivan da bi se u nekoj vezi osecali lose? Na kraju, ljudi prestaju da se vole vremenom i to je sasvim ok. Tiho, polako i bez ikakvog nagovestaja.

Seksualna inhibicija je samo rezultat nekih drugih inhibicija koji decko ima, to je ocigledno. Dakle, problem u glavi koji se mora resiti razgovorom. Nije ovde u vasoj vezi samo u pitanju seks, problem je nesto sto se nalazi malo dublje, ispod povrsine i to je ono sto treba resavati.

Ka1, vecina ljudi ne znasta je ljubav i ako imaju, ne 5, nego 55 godina.
etro
Aktivan član
Aktivan član

Post od etro »

Andjela napisao:Nije alexa Va tema, na kraju svako ima pravo na svoje misljenje, ako se ne slazete, napadajte misljenje dajuci svoje argumente., izbegavajte ironiju..
Vidis ja ironiju ili sarkazam ne dozivljavam kao nesto lose sta vise smatram da pruzaju idealnu priliku da nekome u najkracim crtama saopstis gde gresi (ili gde mislite da neko gresi) narocito onda kad argumenti ne piju vodu.Velike i uopstene govorancije ma koliko argumentovane bile ne voli niko, a ja smatram i da nemaju neki efekat.
Uostalom nista me u zivotu ne nasmeje kao "dobri stari sarkazam" :wink:

Ono sto je alexa Va napisao zaista zvuci kao delo nekog psihologa i ne kazem da ne stoje mnoge stvari koje je napisao, ali to vam dodje kao da neki npr. cuveni psiholog/psihijatar gostuje u nekoj emisiji i prica o musko-zenskim odnosima i nekom tipicnom problemu na toj relaciji i sad pola nacije gleda emisiju i svi klimaju glavom,odusevljavaju se, odobravaju, poistovecuju se...kraj emisije...po neko prokomentarise UUU PAMETAN COVEK,SVAKA MU BI NA MESTU... a zatim prebace kanal i vrate se svom zivotu.

I moram jos ovaj citat da prokomentarisem:
Andjela napisao:I takodje je u pravu da su zene sklonije tome da cim vide problem, pokusavaju da nastupaju kao "Majke Tereze' ziveci u zabludi da ce onog drugog uspeti da promene.
Ali prava i strpljiva zena svojom nesebicnom ljubavlju i mudroscu stvarno moze pozitivno uticati na svog coveka! Ja sam u to uverena bez obzira sto zakon vecine mozda govori suprotno,,,meni je to poslo za rukom u vise navrata, pa zasto ne bi i drugima :wink:

A SADA DAME I GOSPODO U DUHU OVE OZBILJNE I TESKE TEME NASTUPA CUVENA VRELA NELA!!! JUPIIIIIII :lol:
:oops: Lincujte me ako hocete ali morala sam :lol:
alexa Va
Stalni član
Stalni  član

Post od alexa Va »

Vidim da je moj pokusaj da pomognem devojci da resi problem naisao na reakcije, ali ne u pravcu resavanja njenog problema, nego u pravcu ko sam ja, i na osnovu cega iznosim svoje stavove.

Nisam ni psiholog ni psihijatar. Ostale informacije ne treba da Vas interesuju.
Fakultetski sam obrazovan ( medicinski ) i mislim da sam svojim sugestijama jednoj mladoj devojci pomogao koliko sam mogao.

A sto se tice pitanja da li je kod mene sve tako isplanirano, odgovor je,
- vremenom ljudi sazrevanjem, shvate sta je dobro za njih a sta ne.
Znam sta je ljubav, jer je imam pored sebe. Takodje i znam sta ljubav nije, jer sam to morao da ucim na tezi nacin.

E sad ako smo to razjasnili, vratite se resavanju problema ove devojke.
etro
Aktivan član
Aktivan član

Post od etro »

Preveliko mozganje i dubioze samo udaljavaju coveka od problema o resenju istog da ne pricam.

I nece se niko od nas baviti resavanjem njenog problema jer bi to bilo neopisivo suludo...u najboljem slucaju ce joj nasa razmisljanja pomoci da sebi postavi kljucna pitanja i na njih nadje odgovor sto joj ja i zelim.
Pozz.
yoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 24, 2007 11:33 pm

Post od yoma »

dragi moji mnogo mi je drago sto se trudite da me usmerite.Ali zaista ne zelim da se sad zbog toga vi medjusobno uplicete u rasprave. Stavovi su razliciti...Elem puno, zaista.... puno,puno,puno,puno vam hvala na svemu.
Mislim da znam sta je ljubav i bas ova veza sa njim nije patoloska, bolesna veza je bila sa predhodnim deckom gde nas je vezivao samo sex, a stalno smo bili u nesuglasici...svadje i ostalo...to u ovoj vezi ne postoji...i znam ponavljam znam da ga volim na jedan miran i cist nacin...al molim vas objasnite mi zasto bi on bio sa mnom ako me ne voli, ako mu ne znacim, pa mislim toliko je devojaka na ovom svetu da bi on bio sa mnom zato sto nema drugi izbor...alo opet zasto ako me voli ili oseca nesto prema meni nece sex ...????zasto mi prica da hoce da mu rodimlud, a ov bebu i da provede zivot sa mnom ????ljudi zaista nisam primetila da je on lud, a ovo su postupci bolesnog coveka...nista mi bre nije jasno... :( :( :( :(
etro
Aktivan član
Aktivan član

Post od etro »

ivanbgd napisao:ovo bez stručne pomoći ne ide...
Koristim ovo ali u sasvim drugom kontekstu.

Dakle Yoma ajmo redom:
-na ginekologiji i polnim bolestima si imala problem sa kondilomima http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#61686

-na nutricionizmu kazes ugojila si se 20 kg u poslednjih 10 meseci http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#61312

-na urologiji pises o problemu sa deckom sa kojim si 10 meseci i koji sa tobom zeli dete,,brak i na kraju ono najbolje:

-na kardiologiji pises o tome kako ti je dr u toku trudnoce prepisao toreksin , a nakon tvog PORODJAJA.... itd. http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... ght=#60261

Ti ili imas zivot ala spanska serija u SF zanru ili muljas za medalju!!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član

Post od Ka1 »

Provali stvarno! :o A uz to su joj ugradili jos i pejs mejker! :o

@Ivanbgd Ma ti si pokazao kakav si psiholog... :-?
Zaključana tema