Pozdrav, s obzirom na veoma smanjenu osetljivost glavića, tražio sam po internetu neko rešenje za taj problem. Naišao sam na ovo - http://manhood.mb.ca/
Zanima me da li je neko upućen u to - da li to može da pomogne? Da li se takve stvari proizvode kod nas?
Hvala!
Zaštita za glans
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: Zaštita za glans
Ne proizvode se, ali se šalje u Srbiju i možeš platiti putem pay pal-a.
Ja sam ti odgovorio na prošloj temi koju si postavio. Ako dobro vladaš engleskim, kucaj na guglu foreskin restoration, imaš čitave tekstove i forume, ideje, proizvode itd... Pošto u americi ima više ljudi sa tvojim problemom.
Kaži mi pošto me zanima koliko je to izraženo, kada recimo prstom pređeš preko glavića, koliko je osetljiv u odnosu na kožu tela penisa?
I da, koliko ti je ostalo unutrašnje kožice? Jel su ti je skroz skinuli ili je ipak imaš?
Ja sam ti odgovorio na prošloj temi koju si postavio. Ako dobro vladaš engleskim, kucaj na guglu foreskin restoration, imaš čitave tekstove i forume, ideje, proizvode itd... Pošto u americi ima više ljudi sa tvojim problemom.
Kaži mi pošto me zanima koliko je to izraženo, kada recimo prstom pređeš preko glavića, koliko je osetljiv u odnosu na kožu tela penisa?
I da, koliko ti je ostalo unutrašnje kožice? Jel su ti je skroz skinuli ili je ipak imaš?