Zakrivljenje penisa

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Bojan.Ivanovski
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 15, 2010 1:58 pm

Zakrivljenje penisa

Post od Bojan.Ivanovski »

Pre svega, pozdrav svima.
Imam problem sa penisom, koji je prilicno zakrivljen. Vec na korenu on je zakrivljen, "kao prelomljen" nadole pod uglom od 45 stepeni. Ovo zakrivljenje mi prilicno smeta, uglavnom u psihickom smislu. Prilikom odnosa, potrebno je malo akrobacije, ali inace mogu da imam odnose bez problema. Citao sam da postoje neke operativne metode za ispravljanje zakrivljenja, ali nisam siguran da razumem o cemu se tu radi. Kod urologa imam zakazano tek za mesec dana, pa rekoh da se raspitam, ne mogu da docekam...
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Zakrivljenje penisa

Post od Vragolasta Amfibija »

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Bojan.Ivanovski
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 15, 2010 1:58 pm

Post od Bojan.Ivanovski »

Vragolasta Amfibija napisao:Evo pogledaj sadrzaj na ovon linku

http://www.prostate-massage-and-health. ... penis.html
Hvala za link! Procitao sam i ispada da operacija nije jedino resenje. Iskreno, strah me operacije i mogucih komplikacija, sta ja znam...
Nego, na sajtu se preporucuju ti uredjaji i ceo sajt mi deluje kao reklama za te uredjaje. Mogu li se te spravice kupiti kod nas i da li to uopste funkcionise?
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

Pa znas kako to ide, moras da odes kod urologa da on vidi ZASTO je doslo do zakrivljenja pa tek onda.
To sam ni u ludilu nemoj da pokusavas da lecis.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Odgovori