zadebljanje kozice sa leve strane nakon cirkumcizije

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
moxy018
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 19, 2012 10:02 pm

zadebljanje kozice sa leve strane nakon cirkumcizije

Post od moxy018 »

skoro mesec dana je proslo od operacije koju sam imao zbog urodjene fimoze,medjutim na levoj strani je i dalje prisutan nazovi otok,ali vise dodje kao naborena koza,zadebljanje sta god,koja uglavnom izaziva svrab.Verovatno je posledica pucanja konca na toj strani usled jedne erekcije koja se dogodila 2 dana nakon hirurskog zahvata,pa je mozda po nekoj mojoj proceni lose zaraslo mesto gde je siveno,ili se ja to samo grdno varam.Inace da napomenem par stvari:da sam operisan u drzavnoj ustanovi,konci su samo otpadajuci(ne znam da li sam se dobro izrazio),nikakve antibiotike,nikakve lekove,nikakve kreme mi nisu prepisali nakon toga,osim hipermaganske kupke u prvih nekoliko dana,a gazu sam iskljucivo sam menjao,pokazala mi je sestra kako to da uradim sam.Takodje niti sam imao bog zna kakva krvarenja,bolova i sl.na koje se dosta njih zalilo,osim one osetljivosti glansa u prvih mozda nedelju dve,dok nisam to koliko toliko sredio dodirivanjem i tusem,i oblacenjem tesnih gaca,mada je i dalje prisutna na vrhu,ali sam siguran da ce i to da prodje.I da,imao sam samo jednu kontrolu od tada.Moje pitanje je dakle,da li je sve to prolazno,premda je proslo malo manje od mesec dana;da li da stavljam neku kremu,mast na tom mestu gde je nazovi naboreno;i da li postoji mogucnost neke infekcije usled toga???
sinisha
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 08, 2012 1:50 am

Re: zadebljanje kozice sa leve strane nakon cirkumcizije

Post od sinisha »

Postovani,
postavite ovo pitanje na http://www.* REKLAMA *.com
dobicete odgovor u roku 24h
cao
Odgovori