ZABRINUT

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
stuka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 6:53 pm

ZABRINUT

Post od stuka »

molim vas dali neko zna. na rubu glavića su mi se pojavile sitne bele tačkice kao vrhovi od čiode šta je to
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

To su Tisinove zlezde o kojima ovde imas mali milion tema. Kratko receno, to nije nista. :) Mislim, nije bolest. :)
stuka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 6:53 pm

zabrinut

Post od stuka »

bas ti hvala na odgovoru , areci mi dali znas sta treba da se radi ,dali postoji neki lek za te Tisonove zlezde
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Problematichan »

Funkcije penisa nije ugrozena nikako ovim zlezdama one niti smetaju niti pa pomazu, jedina mana je sto estetski ne izgleda lepo a sto se tice lecenja... nesto ne verujem da postoji terapija da bi se one otklonile. Ako to bas smetaju najbolje idi kod urologa za njegovo misljenje ipak je njegovo najvaznije.
Help please!
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Re: zabrinut

Post od Ka1 »

stuka napisao:bas ti hvala na odgovoru , areci mi dali znas sta treba da se radi ,dali postoji neki lek za te Tisonove zlezde
Ne slusaj ovog Problematicnog, kao sto mu i samo ime kaze on samo nesto sere ovde. Znaci, idi kod urologa ako si bas navalio da ti i on kaze da je to to ALI NEMOJ DA TRAZIS DA TI LECI NESTO STO SE NE LECI. Znaci, ja ti gore kazem da to nije bolest a ti me pitas da li postoji neki lek. I nije tacno da to nema funkciju, Filip mi je rekao da je njihova funkcija da podmazuju glavic...

Zovu se Tisonove inace, lose sam otkucao.
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Majmune jedan tebi se nisam obratio zato ne seri po mnogo decku sam napisao sve tacno. Samo si prepisao da treba da se javi doktoru sto sam mu i ja napisao i ti si sada Dr. Mr. qrac palac ma daj bre covece otkaci se vise. Paceniku...
Help please!
Problematichan
Aktivan član
Aktivan član

Post od Problematichan »

Osim toga tvoje ime kaze da si Dzukela prema tome mnogo je bolje moje. Peace :evil:
Help please!
Odgovori