Vise uzastupnih ejakulacija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Saborac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 10:11 pm

Vise uzastupnih ejakulacija

Post od Saborac »

Imam obicaj da odmah nakon prve ejakulacije, nastavim sa odnosom, da ne pravim pauzu.

Primetio sam da u poslednje vreme nakon ejakulacije, ostane malo ejakulata koji se ne izbaci, veci deo se naravno izbaci ali ostane malo.

Da li je bolje da nakon te prve ejakulacije, sacekam da erekcija opadne malo i da se izbaci sav ejakulat pa da tek onda nastavim sa odnosom, ili ne moram da cekam da erekcija opadne, vec je dovoljno da samo promenim prezervativ, a taj preostali ejakulat ce biti izacen prilikom naredne ejakulacije?
vein
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 14, 2010 10:29 pm

Re: Vise uzastupnih ejakulacija

Post od vein »

:) posetio si me kad sam bio mladji.ako si i ti mlad sve je to normalno i vremenom ces dobiti odgovor.radi onako koliko vam prija sex.uzivajte i srecno se zabavljajtePOz
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

ja ne vidim jel saborac mlad???
a kako znas da ti je ostalo ejakulata nije mi jasno?
Saborac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 19, 2012 10:11 pm

Post od Saborac »

24 godine imam. Dogadja se da moram da istisnem preostali ejakulat. Rekao bih da je to u pitanju preostali ejakulat a ne presemena tecnost koja cisti mokracne puteve, ili sluz.

Uvek kada opada erekcija, ostane deo koji moram da istisnem.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

pa nije to nista strasno--skoro svima se to desava da malo ostane--moja je preporuka samo da se penis opere posle toga-mislim kad se sasvim izbaci sperma
Odgovori