visak kozice

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
vladaIII
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 18, 2011 11:21 pm

visak kozice

Post od vladaIII »

Imam mozda jedan problem pa bih molio za pomoc.

Naime, mislim da imam visak kozice na penisu. To primetim jedino kada prevucem kozicu preko glavica. Tada iza glavica se obrazuje kao neki prsten od kozice. Mada se ponekada taj prsten i ne pojavljuje ali redje. Kada nema tog prstena tada je sve idealno. Napominjem da nemam apsolutno nikakve bolove, da prevlacim kozicu i vracam bez problema... Samo sto estetski nije bas lepo ali mi inace ne smeta. E sada, pitam da li bih morao da odem na neku intervenciju ili ne. Da li je to fimoza ili mozda kratak frenulum. Hvala svima unapred na pomoci.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: visak kozice

Post od Dr011 »

treba videti kako to izgleda, javi se na pregled...moze se raditi i o malo duzoj kozici, ili o nekoj blazoj fimozi, a mozda postoji i kraci frenulum...ako imas bilo kakvih smetnji pri odnosu moze se uraditi odgovarajuca intervencija u zavisnosti sta tacno pravi problem...a sto se tice estetike to vec sam moras da odlucis, moze se recimo obaviti cirkumcizija da se kozica skrati ili cela odstrani...
Odgovori