Vijagra da ili ne !?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 31, 2005 5:36 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vijagra da ili ne !?
Jos uvek nisam resio svoj problem, jos uvek sam u fazonu keep trying..ali posustajem pa me intersuje da li koriscenje vijagre ima nekog negativnog uticaja...mislim na buducnost....da li smem da je probam...da li ce biti neke zavisnosti,nadam se da me razumete, pitam cisto informativno..jos uvek se nisam odlucio na takav korak do god ne posetim psihologa ! Ali me intersuju vasa misljenja....unapred zahvalan!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pre svega pozdrav svima,dugo me nije bilo(obaveze)!
Sto se tice Viagre mislim da ti to bas i ne bi trebalo a ako bas insistiras na tome prvo se konsultuj sa svojim urologom i lek nabaviti iskljucivo u apoteci. Mozda najveci problem je sama zavisnost a ti si ipak mlad da bi se vezivao za tako nesto.Naravno lek ima i svoje kontraindikacije i nezeljena dejstva ali informaciju o tome ces dobiti od urologa.
Mozda bi pametnije bilo probati da porazgovaras sa nekim psihijatrom pre nego pocnes sa Viagrom.Mislim da razmisljanje koji je dobar psihijatar a koji ne mnogo ti oduzima vremena,treba otici kod tebi najdostupnijeg,raspitati se ko se bavi tim problemima i polako ces videti kako se to odvija.Pravo resenje je po meni u tome.
Srecno!
Sto se tice Viagre mislim da ti to bas i ne bi trebalo a ako bas insistiras na tome prvo se konsultuj sa svojim urologom i lek nabaviti iskljucivo u apoteci. Mozda najveci problem je sama zavisnost a ti si ipak mlad da bi se vezivao za tako nesto.Naravno lek ima i svoje kontraindikacije i nezeljena dejstva ali informaciju o tome ces dobiti od urologa.
Mozda bi pametnije bilo probati da porazgovaras sa nekim psihijatrom pre nego pocnes sa Viagrom.Mislim da razmisljanje koji je dobar psihijatar a koji ne mnogo ti oduzima vremena,treba otici kod tebi najdostupnijeg,raspitati se ko se bavi tim problemima i polako ces videti kako se to odvija.Pravo resenje je po meni u tome.
Srecno!
Sapienti sat!
Re: Vijagra da ili ne !?
Ne bih ti preporucio.