Vibracije u predelu srca kada dodirujem penis

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
stefan242
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 19, 2014 11:56 pm

Vibracije u predelu srca kada dodirujem penis

Post od stefan242 »

Ne znam da li ovo spada pod urologiju, ali valjda je ovde prikladnije.

U zadnje vreme mi se desava da imam taj neki osecaj slican vibraciji u predelu srca, kada pritisnem jedan deo oko glavica penisa.. to je pocelo pre oko 2 nedelje, pa se onda malo primirilo i od juce sam opet poceo da osecam to, kada se pritisne taj deo. Ja inace imam neku vrstu fimoze, kozicu mogu da prevucem samo kada penis nije u erekciji, kada jeste - ne mogu. Dakle kada pritisnem taj deo, pritisnem ga preko kozice. To nisu neke velike vibracije, a desavaju se istovremeno sa dodirom i prestaju cim prestane i kontakt.

Nigde na internetu nisam nasao nesto slicno mom problemu, a sramota me je da porazgovaram sa bilo kim na tu temu, pa se nisam javljao doktoru. Ako neko ima neku ideju sta bi to moglo biti, bio bih mu zahvalan. Shvatam da bi trebalo da odem kod doktora, ali to radije ne bih, ako bas ne moram.
Odgovori