Cao svima, ja sam imao ovaj problem pre mozda godinu dana, dakle prvo fimozu, pa vidljiv fimoticki prsten, kratak frenulum koji je jednom pucao vec u odnosu... ma... sve cuda i problemi...
Msm. meni je mogla kozica da se prevuce tik ispod glavica i ni makac dalje...
Ja taman upoznao extra devojku, sa kojom sam i sad, smuvali se, i onda su pocele da me more brige oko toga kako ce biti kada dodje do sexa, naravno, na to se ceka, par meseci, jer je devojka u tom fazonu, pa sam znao da imam fore, a i meni je mnogo stalo do nje i jos smo zajedno...
Mislio se da li da idem kod urologa, znaci malo je falilo da odem... Ali mi je drago sto nisam.
Naime kao sto svi znaju, fimoza, ostaje (da se tako izrazim, jer je urodjena), ako je masturbacija nepravilna, to ipak treba od malena da se radi, a to sto devojke ili ti zene, svoje klince uce da je ruzno sebe dirati i to raditi, dokazuje koliko ne znaju o muskarcima, pa onda mnogi klinari ostanu sa fimozom, a i tate treba malo da edukuju svoje sinove kako i sta....
Naime, ako se pocne kasno moze doci do zakrzljavanja kozice... ja sam imao srece pa nije, mogla je da se prevuce, ali ne skroz da se zategne...
Poceo sam sa vezbama, pod toplim tusem, i sa rastezanjem kozice sa dva prsta, ali nikako do granice bola, dakle samo koliko da se oseti zatezanje...
tako sam radio mozda mesec i po dana... svakodnevno, nekad i po dva puta...
NE ZNAM DA LI JE ZBOG TOGA, ali sam 90% siguran da je zbog vezbi... Znaci kozicu mogu potpuno da prevucem, i da je zategnem, frenulum se istegao taman koliko treba, tako da kada je zategnem do kraja, on veoma malo zateze kozicu cisto koliko da kada je pustim, vrati do glavica, osecaj je mnogo bolji, nekako prirodan, i jaci...
Tako da, obavezno prvo probajte sa vezbama, jer kada istezete kozicu (ali nikako da osetite bol), na tom mestu nastaju nove celije, i koza se isteze, tj. bukvalno, raste... Naravno pravilna masturbacija je bitna...
P.S. kada sam prvi put prevukao kozicu skroz, bila je puna bele mase (segma) , koju sam ocistio, toplom vodom, i blagim sapunom, tako da to ne treba da vas zabrine ako naletite, to je normalno, ako vec imate fimozu