Veoma vazno......

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Janko09
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 01, 2012 9:02 pm

Veoma vazno......

Post od Janko09 »

Imam problem sa kozicmo penisa kad nije u erekciji povlaci se skoz na dole otkrije se penis, a kad je u erekciji onda samo do pola....Sta treba da uradim , da li je potrebna operacija, ili nekako drugacije moze to da se dovede u red......?????
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Veoma vazno......

Post od MarkoKg9 »

Pozdrav.

Može biti svašta, zavisi koliko si star, da li imaš problem sa frenulunom ili kožom itd.

Pogledaj i temu "problem sa frenulumom", ali u svakom slučaju nije to ništa strašno, sve se može rešiti bez problema, a najbolje je da posetiš urologa da pogleda to i preporučiti ti određenu terapiju, ili eventualno intervenciju koje nema potrebe da se plašiš.
Janko09
Novi član
Novi član

Post od Janko09 »

Imam 17 godina mislim da je problem sa kozom ........U osnovnoj sam prvi put posetio urologa u osmom razredu on je tada reako da je sve uredu ali ja mislim da imam problem sa tom kozicom posto jednostavno nece da predje ispod penisa.....Jel zna neko da li ta intervencija nesto kosta u drzavnim ustanovama, a urologa nameravam da posetim sutra......Hvala.......
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član

Post od MarkoKg9 »

Ne plaća se ako imaš zdravstveno osiguranje u državnim ustanovama.

Idi kod urologa, pa javi šta je rekao :)
Janko09
Novi član
Novi član

Post od Janko09 »

Kako mislis osiguranje ???Ok javljam sutra sta sam uradio......
I Hvala punooooo...... :D
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član

Post od MarkoKg9 »

Pa ako imaš overenu zdravstvenu knjižicu. Što bi trebalo da imaš.

Opušteno, samo otiđi, pa javi šta je bilo :)
Janko09
Novi član
Novi član

Post od Janko09 »

Bio sam danas kod urologa zato sto je danas poceo da radi.....Utvrdjena je Fimoza, i zakazana mi je intervencija za 29.08........Nadam se da ta intervencija nije tolko strasna.....I koliki je posle toga traje oporavak????
heldenbariton
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 15, 2012 5:21 pm

Post od heldenbariton »

O ovom problemu se jako mnogo pisalo. http://www.doktor.rs/forum/urologija/su ... 17412.html
tema je zakljucana ali imas stranice i stranice saveta i predloga i licnih iskustava.
Janko09
Novi član
Novi član

Post od Janko09 »

Ok....Hvalaaaa......
Janko09
Novi član
Novi član

Post od Janko09 »

Imao sam intervenciju juce radili su mi fimozu, i bilo je jos nesto pored fimoze rekli su da je to ICISIO DARALIS ja ne znam sta je to, ali rekli su da je sad sve ok......Koliko od prilike treba veremena da se sve vrati u normalu????
MikaBg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 23, 2012 3:27 pm

Post od MikaBg »

Nikad cuo. Treba nam specijalista :)
Mozda su na licu mesta utvrdili jos neku nepravilnost, pa su i to otklonili.
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član

Post od MarkoKg9 »

Verovatno su ti radili cirkumzaciju? Fimozu nisu mogli da ti rade, jer je to dijagnoza :P

Ako je radjena cirkumzacija tj obrezivanje, trebaće podosta vremena da sve potpuno zaraste i dodje na svoje, pročitaj temu na koju ti je skrenuo kolega iznad pažnju :)
Janko09
Novi član
Novi član

Post od Janko09 »

Da na licu mesta su i nasli mali hematom koji nije dozvoljavao da svu mokracu ibacim pa su ga uklonili to sam nedavno saznao....hvala punoo.... :D :D :D Polako se sve vraca u normalu.... :D
lisica22
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 25, 2013 5:22 pm

Post od lisica22 »

imam 16 godina,imam probelem sa kozom,bio sam vec kod urologa zbog toga,u erekciji jedan deo koze nisam mogao da prevucem,bio je crven i zategnut...koza vise nije crvena,mogu da prevucem kozu vise nego inace,ali nisam siguran da li je to to...urolog mi je rekao da ako opet nebude nesto u redu moracu da se obrezem(iskreno to me jako plasi)...treba mi savet da li da opet odem ili da sam nesto jos pokusam?UNAPRED HVALA
Djoko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2013 5:24 pm

Post od Djoko »

lisica22 napisao:imam 16 godina,imam probelem sa kozom,bio sam vec kod urologa zbog toga,u erekciji jedan deo koze nisam mogao da prevucem,bio je crven i zategnut...koza vise nije crvena,mogu da prevucem kozu vise nego inace,ali nisam siguran da li je to to...urolog mi je rekao da ako opet nebude nesto u redu moracu da se obrezem(iskreno to me jako plasi)...treba mi savet da li da opet odem ili da sam nesto jos pokusam?UNAPRED HVALA
Ako mozes da zavrnes u opustenom stanju i u erekciji malo teze onda to mozes prirodnim putem da se sto vise tusiras i da vezbas . . .

Ali ipak ako ti to ne ide - da odes kod urologa i resis to na vreme . .

Nema cega da se bojis, nemoj da si zena :D
Odgovori