Vena ispod glavica

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Mare91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2012 3:53 am

Vena ispod glavica

Post od Mare91 »

Imam jedno pitanje. Pre mi se nakon malo preteranije masturbacije pojavljivala kao vena paralelno sa glavicem(tvrda na dodir, kao neko crevce), ispod njega, ispod kozice. I to se povlacilo. Medjutim nakon sto sam imao crvene tackice, koje su mi se vremenom povukle( bio sam kod lekara i nista mi nisu rekli pametno), ta kao tvrda vena mi jos stoji i ne povlaci se. Tako da ako neko ima slican problem ili zna nesto o tome neka se javi. Poz
MarkoKg9
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 26, 2011 12:04 am

Re: Vena ispod glavica

Post od MarkoKg9 »

Valjda je normalno da svi imamo vene tu :) Nekome manje, nekome više vidljive, ali meni se to ne čini ničim nenormalnim. Reći će ti neko stručan, ali ja se ne bih brinuo previše :)
Mare91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 31, 2012 3:53 am

Re: Vena ispod glavica

Post od Mare91 »

Ma ok to, nego ova je bas kao neko crevce, tvrdje je nego vena, zato se i brinem jer mi se nije pojavljivala pre :) Pa rekoh da nije nesto opasno, a kad bi neko strucan, sto ti kazes, odgovorio na pitanje, bilo bi lepo :D
Odgovori