Veliki redak problem
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Veliki redak problem
Pre nekih 5 god imao sam fimozu i imao intervenciju bez obrezivanja,medjutim nije sve uradjeno kako treba i ostao mi je jos jedan deo gde je kozica bila slepljena za glavic penisa.Bio sam i za to kod lekara i da li su mi mast koju sam trebao da mazem i sam povlacenjem na dole pokusam da to odlepim,i uspeo sam i resio se konacno fimoze!Glavni problem je u tome sto sada kozica ne prekriva glavic mog penisa iako nisam obrezan,vec moram sam da je povucem i prekrijem glavic,medjutim dok hodam kozica spadne i moj penis izgleda kao da je obrezan,isto se desava posle erekcije,kad se penis opusti kozica i dalje ostaje spustena,jedino kada je ja vratim,ali ona opet sama spadne!Ovaj problem imam od kako sam koristio onu mast koja mi je pomogla da se resim fimoze.Nisam cuo da je do sada neko imao ovakav problem i vasa pomoc bi mi mnogo znacila jer sam zabrinut i mnogo mi je nezgodno!Unapred hvala i pozdrav za sve!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nesecam se koja je mast bila u pitanje jer ipak je to bilo pre 5 god,samo sam trebao pomocu nje da sam povlacenjem na dole odlepim preostali deo kozice koji je bio zalepljen za glavic.Sve je to ok sto se tice kad je penis u erekciji,ali ja imam problem da mi kozica posle erekcije ne prekrije glavic i on ostaje otkriven i to mi smeta.Radilo se o intervenciji gde mi je urolog samo odlepio zalepljeni deo kozice za glavic i nije bilo obrezivanja jer i nije bilo potrebe!Svaki vas komentar bi mi znacio.
nikakav problem
neznam gde ti vidis problem----nikakav problem nije ako nema kozice preko glavica-i u opustenom stanju-tako je kod polovine ljudi-nista se ne brini
Hvala na komentaru,napokon se neko setio!Ja do sada nisam cuo za taj problem,pa sam mislio da to samo mene muci,ali sad mi je lakse!Jedino me nervira jer neko moze da prevuce kozicu i ona ostane i nespadne,a slucaj kao moj je da kozica spadne iako je ima!Da li neko moze da objasni ovu pojavu???poz za sve
s
nista ne treba da te muci-problem bi bio ako kozica ne moze da se prevuce preko glavica-posbno u ukrucenom stanju pa kad bi imao odnos to bi smetalo al ako kozica moze da ide i u ukrucenom i opustenom stanju penisa to je prirodno i dobro-ako te nesto boli prilikom prevlacenja kozice onda to objasni pa da ti neko odgovori -ko zna
ZNACI_KOD TEBE NEMA BAS NIKAKVIH PROBLEMA_POGOTOVO AKO TE NI NE BOLI NISTA PRILIKOM NAVLACENJA KOZICE PREKO GLAVICA
ZNACI_KOD TEBE NEMA BAS NIKAKVIH PROBLEMA_POGOTOVO AKO TE NI NE BOLI NISTA PRILIKOM NAVLACENJA KOZICE PREKO GLAVICA
Nemam nikakavih problema prilikom navlacenja kozice i nista me ne boli,jedino mi malo smeta kad penis nije u erekciji a meni glavic ostane otkriven!Cudna pojava je da posle tusiranja(mozda zpog tople vode),kad prevucem kozicu ona ostane i nespadne i dok hodam,ali posle prve erekcije glavic se kao sto je normalno otkrije i kad mi se opusti kozica ostane ispod glavica i kad je vratim,dok hodam ona spadne!Ako neko zna kako ovo da resim bicu mu vise nego zahvalan,jer kao sto sam reko posle tusiranja kozica ostane preko glavica,ali posle erekcije kad je vratim ona spadne i ne prekriva glavic!Unapred hvala
-
- Aktivan član
Mislim da nisi totalno izlecio fimozu i mislim da je onaj prsten koji cini fimozu jos uvek prisutan ali ne u tolikoj meri u kojoj je bio nego da se opustio malo i kada spustis kozicu ispod dna glavica taj prsten ne da ostatku kozice da se vrati preko glavica jer je najsiri deo penisa bas to dno glavica.
Help please!
-
- Aktivan član
Mislim da nisi bas ukapirao sta je fimoza to nije slepljenje kozice sa glavicem vec suzenje jednog dela kozice obicno kod otvora i zbog tog suzenja ne moze da se otkrije glavic ili kad se otkrije kozica ostaje zaglavljena ispod glavica jer ne moze da se vrati sama na gore da pokrije glavic nego mora silom da se vuce. Moje misljenje je da ti jos uvek imas to suzenje ali u maloj meri i da za toliko malo ne moze da se vrati preko glavica nego ostaje zaglavljena ispod. Obrati paznju na to kada ti se kozica spusti i nece da se vrati sama.
Help please!
Ja kozicu mogu lagano da prevucem bez ikakve sile,i to je ok,i kao sto sam reko kozica mi prekriva glavic posle tusiranja i nespadne,ali posle prve erekcije spadene i ostane dole,ali i posle toga ja mogu da je prevucem bez ikakve sile,ali ona spadne!Neznam stvarno sta je to i pocelo je da me nervira!!Ako je to sto ti kazes kako bih mogo da to resim??Bio sam kod urologa i reko mi je da mi je nesto duzi frenulum i da je verovatno zbog toga,ali nije hteo lepo da mi objasni(ja znam sta je frenulum)kao i svi nasi lekari!
Inace sam iz Nisam!

-
- Aktivan član