Zdravo. zelim sve da pozdravim na ovo finom forumu.
Moju slijedeci problemi zapocinju u oktombru 2005: Dobio sam ucestalo mokrenje i po 30 puta dnevno bez ikakvih bolova, otisao sad doktoru dao sam nalaze,bilo je sve ok. Bolovi su i dalje bili prisutni,obratio sam se ponovo lijecniku,dao sam nalaze i ti nalazi su poslati na insitut,bilo je sve ok. U januaru 2006 sam isao na ultrazvuk bubrega sve je bilo uredu, od januara do maja isao sam naj manje 10 puta davo sve malaze uvjek su bili ok. Posto su me poceli boljeti prepone poslali su me na neku sondu koji su proturali kroz anus i ispustali tecnos snimili su sve unutra bilo je sve uredu. Mokrenje nikad nije prestajalo i posle mokrenja po par minuta imam iscjedak i penisa.Ne peceme niti bilo sta jedino imam osjecaj dame malo pecka kroz penis kad mi je mjehur prazan. Cim malo osjetim hladnocu odma mise ponovi isto ucestalo mokrenje.
Molim sve ako znaju ili su imali isti slucaj dami odgovore na pitanje bit cumu mnogo zahvalan. I jos imam vec 8 godina Jak stres kao i napet kompletan organizam slabo spavam imam stalno neki strah koji me prati sa toplom i vlaznom kozom. Hvala;
Veliki problem sa ucestalim mokrenjem.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Alo, ovamo
Brate evo imas jos jednog kolegu samo malo blazeg. 30 puta je ipak previse i za mene!!! Slicna je situacija mada sam ja nesto kao anksiozan ili tako neko sranje pa zbog toga trcim u wc. ispitivanja su bila sva negativna: urin po 20 puta, ultrazvuk komada 2, bris uretre-rekorder u Srbiji. I mene cesto pecka, svrbi i osecam neki teret u donjem delu trbuha. E da nasli su mi hlamidiju koju sam izlecio ali kazu da ona ne pravi bas takve bolove. Opusti se to je resenje. Ja od kad ne ucim za faks, bolje se osecam. Zajebi ti nase lekare tamo svako ima svoju pricu.. i na kraju ce te kljukati sa nekim antidepresivima i ne znam kakvim cudima. Kad ne znaju sta je onda je sve na nervnoj bazi. U Americi dizu lovu na to vec godinama. Nego malo sporta, zajebancije i nadji neku ribu za redovno brijanje! [/b]
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Verovatno imate hronicni prostatitis, koji se moze dokazati i TRUS biopsijom. Potrebno je iskljuciti intracelularne infektivne agense - Chlamidiju i sl. Besiku bi trebalo smiriti tako da ne abraguje na svaku, pa i najmanju kolicinu mokrace - uzimanjem Alfapresa uvece.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
velik problem sa ucestalim mokrenjem
Zelim svima davam se zahvalim na pomoci,u vezi mog problema.