veliki ozbiljan problem sa mokrenjem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
zorander
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 18, 2013 7:47 pm

veliki ozbiljan problem sa mokrenjem

Post od zorander »

imam veliki problem sa mokrenjem. naime nemam otezano mokrenje ucestalo ili neke bolove. ali imam problem kad popijem par piva uglavnom 4,5 nekad mi se desi da se nekotrolisano pomokrim dok spavam. radio sam pregled urina sve je okej bilo. aaca mi je rekao da pijem caj od mlecike i pio sam i lek himoral. ali opet mi se desilo . ako moze neko da pomogne ako je imao slican problem,svaki savet je dobrodosao. imam 25god.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: veliki ozbiljan problem sa mokrenjem

Post od aa_aca »

Ха, ха, ха, ти си геније. Па пиво није алкохол! Када смо ономад разговарали, ја сам наивно мислио да си озбиљно говорио о алкохолу.

Ако попијеш неколико пива пред спавање, а чврсто спаваш, има да се упишаш као беба. Само сањаш како пишкиш у ВЦ-у и одееееее. То је нормално. Пиво је јак диуретик, а још литар-два - о хо хо.
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

Pa kako aco normalno jos nisam cuo da se to nekom desava? :) kako da resim to? Jedino da izbacim pivo iz upotrebe,al volim kad su ove vrucine da popijem par komada ladnih :) pomagaj
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Па како да чујеш када то нико неће да призна?

Онај ко има лаган сан, пробуди се и лепо оде у ВЦ.

Немој да пијеш толико пива пред спавање. Попиј их на време тако да бубрези имају времена да одраде своје и избаце течност.
zorander
Novi član
Novi član

Post od zorander »

Opet mi se desio isti problem. Naime,u subotu bio na rodjendanu kod drugara popio kod njega 6 piva. Kada sam dosao kuci,pre spavanja ajde da mokrim pa da legnem da opet ne bi bilo sra*a,kad ono kad sam bio u wc-u nije mi se mokrilo,medjutim,legao zaspao,i sto kaze Aca verovatno imam cvrst san ne mogu da se probudim,i opet isti problem. Ne znam sta da radim vise,jedino da ne pijem pivo vise. Ili mi bubrezi ne rade dovoljno brzo,sta ti mislis Aco? Ima li jos neko neki savet.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Ако пијеш мало течности у току дана онда бубрези нису навикнути на брз рад. Осим тога, постоји мањак течности у организму и потребно га је надокнадити. Када попијеш пуно пива, треба им времена да се покрену и ето белаја. Повећај дневни унос воде и пробај тако да решиш проблем. И уместо шест пива, попиј три. :D
Odgovori