Velicina Penisa i Rast
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Velicina Penisa i Rast
Imam 13 godina a duzina penisa u enerciji je 7,8cm.Dlake su mi oko 1,5cm bele,a obim negde oko 5cm.Pa me interesuje kada ce mi porasti penis posto svi moji drugovi imaju veci od mene,molim za pomoc

Re: Velicina Penisa i Rast
Ма немој! Откуд знаш да имају већи од твог?
pa mislim
-
Farmaceut122
- Novi član

- Pridružio se: Čet Jan 17, 2013 8:51 pm
ako mogu da te utesim ikako, moj penis je iste duzine a vrsnji smo. a uz to izgleda da imam i fimozu 
Немој да мислиш. Осим тога што ти је пенис нормалне величине за твоје године, да ти кажем још нешто.swaba99 napisao:pa mislim
Ти имаш плаве или црне очи, одређену боју косе, врсту коже, нос, прсте, нокте, стопала, колена и да не набрајам даље. Имаш и специфичне карактерне особине. Ти си јединствен у целом свемиру и не покушавај да будеш као неко други.
Ако ти изгледа да имаш фимозу, а немаш кога да питаш ко се добро разуме у то, немој да те буде блам и иди код лекара да ти каже шта да радиш. Ако стварно имаш фимозу, можеш касније да имаш озбиљних проблема. Све је то за људе и немој да те буде срамота.Farmaceut122 napisao:ako mogu da te utesim ikako, moj penis je iste duzine a vrsnji smo. a uz to izgleda da imam i fimozu
Hvala na pomoci od velikog mi je znacaja