VAZELIN KOD VAGINALNOG ODNOSA

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm

VAZELIN KOD VAGINALNOG ODNOSA

Post od geronimo01 »

da li se bijeli vazelin ili vazelin za ultrazvuk može upotrebljavat kod vaginalnog odnosa,govore mi da neka namažem spolovilo sa njime da možda bude bolje i ne budem imao problema sa kožicom jer je vazelin dosta masan...a kožica mi bude suha,crvena i ispucana...,znam da upotrebljavaju neki kod analnog,ali kod vaginalnog neznam,da ne bi bilo kontraindikacija ili problema,zna li tko nešto više o tome
skorpija_jarac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm

Post od skorpija_jarac »

za to se koriste lubrikanti, imas ih na bazi vode i na bazi ulja... ovi na bazi ulja ne smeju da se koriste u kombinaciji sa kondomom, jer ga ostecuju, ali ovi na bazi vode mogu...
udjes u apoteku i trazis lubrikant.

mislim da ovo o cemu pises nije problem kod tebe, vec kod devojke koja se ne ovlazi dovoljno prirodnim putem... podmazi nju lubrikantom i probajte :)

mislim da vazelin ne treba da se koristi za vaginalni odnos.
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

probao sam sa bebi uljem,bude bolje,ali se opet pojavi,znaš li mi reći naziv lubrikanta,kako da pitam u ljekarni,čujem da ima i nekih vaginalnih krema,ali neznam kako se zovu,ma partnerica se jako navlaži,pa i mene kod oralnog odnosa a i poslije,no opet su problemi,mislim da su me zaznuli kod obrezivanja spolovila,ufff
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član

Post od geronimo01 »

hvala društvo,hvala publici,heh,izgleda da je mojim mukama došao kraj.kupio sam personal lubrikant u ljekarni,na bazi vode,nemam više crvenila,iritacije i ostalog na kožici,kao beba sam,heh,sex mi je izvanredan,hvala svima još jednom na pomoći i odgovorima,pozdrav!
Odgovori