Varikokela, 4 godine kasnije
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Varikokela, 4 godine kasnije
Pozdrav. Pre 4 godine sam imao ovu operaciju, medjutim, u zadnjih par meseci mi se levi testis naglo povecao, a i vene na levoj nozi su mi dosta izrazenije nego ranije, tj jako su izrazene, za ruku nisam siguran, jer sam ih imao pre (izrazene vene), ali cini mi se da su vece...pitanje je da li je normalno da mi se testis toliko poveca (jedno 3 puta minimum je "veci" od desnog), i da li ovo sa venama na rukama i nogama ima veze sa tim. Hvala unapred na odgovoru.
Re: Varikokela, 4 godine kasnije
ovo je problem za doktoraaaaaaaa
imas neka iskustva? znam da treba kod doktora, ali imam jako puno obaveza i ne mogu da stignem (nije izgovor, stvarno je tako), tako da me sada zanima otprilike koliko je ozbiljno i jel moze da se resi, ako neko zna ili je imao iskustva.vasa napisao:ovo je problem za doktoraaaaaaaa

javi se obavezno na pregled da se utvrdi o cemu se radi...moze se raditi o vodenoj kili, ali i o nekim ozbiljnim stvarima koje se moraju brzo resavati i nikako ostaviti da napreduju! dakle savet je sto pre na pregled, jer bez pregleda ne moze se nikako znati o cemu se radi!