Cao svima!
Situacija u mom sexualnom zivotu je postala ocajna, pa sam resio da se nekom obratim. Planiram da posetim nekog OK urologa jer imam sa njim o mnogo cemu da razgovaram. Bilo bi zahvalan da mi predlozite nekog (u BGD-u). Takodje, posto planiram da uvecavam svoj polni organ, voleo bih da sa nekim podelim iskustva u vezi toga. Cuo sam negde da je jedini trajni nacin - operacija, ali ne znam ni priblizno koliko to kosta! Cuvene tabletice deluju zanimljivo... Mnooogo bi mi koristila svaka informacija!
Uvecanje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
Pedjasm......molio bih te da malo razmislis da li ti stvarno imas problem sa svojim polnim organom,mislim sa duzinom.Pod problemom bi se podrazumevao polni organ duzine 5-6 cm,a ja licno ne verujem da ti je tolicni.Obicno se sa "problemom" javljaju ljudi koji imaju izmedju 11-15 cm,a to uopste nije problemom,nego zabluda.Ako si ti jedan od takvih,razmisli malo bolje,ja ti kao lik koji nije obdaren to najtoplije preporucujem i kazem da i sa tim mozes cuda da pravis
I nemoj molim te da slusas ovog jadnika,tom liku nije dobro u svakom smislu.Zato budi pametan i razmisli malo bolje o svemu.Ako ti treba jos neki savet mozes mi slobodno napisati pp.
Pozdrav.

Pozdrav.
Ima ih mali milion. Moze i u drzavnoj ustanovi. Sve zavisi od duzine tvog polnog organa. I cena i vrsta operativnog zahvata.mali_nele napisao:gde se moze povecati p???
meni bi to mozda moji i platili.
jel moze neko da mi kaze neku kliniku???
hvala
Cena je u svakom slucaju za nas standard visoka, ali u odnosu na cene istih zahvata na Zapadu, vrlo smesna. Npr. Akademik prof.dr. Sava Perovic naplacuje samo realne troskove zahvata. Ne i "ruke". Sa "rukama" takvi zahvati na Zapadu staju i do vise desetina hiljada evra.
Javi se na pvt, pa cu ti reci 2-3 mesta, ipak da ne bude reklama ovde na javnoj diskusiji
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm