Potrebno je uvesti podsajt za pitanja iz nefrologije a mozda i posebno za pitanja iz oblasti kalkuloze urotrakta, obzirom na broj pitanja iz tih oblasti.
Takodje, takva pitanja cesto "zalutaju" gde ne treba, pa onaj ko isto postavlja cesto nije u mogucnosti da njegovo pitanje bude i procitano, kako od onih koje ista problematika muci, tako i od onih koji se malo vise u istu razumeju.
Preporuka je iz najboljih namera.
Pozdrav urednistvu sajta!
urologija ili nefrologija-gde postaviti pitanje? Predlog.
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
urologija ili nefrologija-gde postaviti pitanje? Predlog.
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sa svojim predlozima mozete se obratiti adminu na pp.
Sto se tice kalkuloze urotrakta,videcete i sami ako duze ostanete ovde,pitanja se uglavnom ponavljaju tako da nije neophodan novi podforum za ovu oblast urologije...barem je to moje misljenje.
Sto se tice kalkuloze urotrakta,videcete i sami ako duze ostanete ovde,pitanja se uglavnom ponavljaju tako da nije neophodan novi podforum za ovu oblast urologije...barem je to moje misljenje.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Za kalkulozu UT - da se slozim ali za nefrologiju.... mislim da bi bilo pozeljno.
Nisam se ukljucio u forum da "menjam politiku foruma" vec da pomognem.
To cu i u buduce raditi, u skladu sa slobodnim vremenom a uredjivacku politiku prepustam Vama.
Puno pozdrava i srecna Vam Nova!
Nisam se ukljucio u forum da "menjam politiku foruma" vec da pomognem.
To cu i u buduce raditi, u skladu sa slobodnim vremenom a uredjivacku politiku prepustam Vama.
Puno pozdrava i srecna Vam Nova!
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5