urinarni problemi
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
od juna prosle godine se mucim sa bakterijama u mokraci.letos mi je bas bilo lose,jedva sam izlecila(imala sam e.coli)od tada malo mi je dobro i onda opet isto:peckanje pri mokrenju itd.u poslednjem nalazu je opet bilo bakterija(e.coli)ali ispod patogenog broja.sta da radim?antibiotike stvarno vise ne mogu da pijem,vec mi neki i smetaju,doktorka je rekla da nema smisla vise me kljukati njima.ima li jos neki nacin?
Trebali bi piti dosta terkucine,2-3 litre dnevno, jer ce to ubrzati protok mokrace kroz mjehur i na taj nacin sprecavati zadrzavanje i razvoj mikroorganizama.Mnogim pacijentima pomogle su UROSAL kapsule.To je biljni lijek, bez stetnih ucinaka,smiju ga piti i djeca, a preporucuju ga i lijecnici, znam ljude kojima je urolog davao ove lijekove i izuzetno su zadovoljni.
licno znam da sam, se osjecao lose poslije mnogo antibiotika,mada je to sve individualno,ja sam isto pio oko mjesec dana i onda iako je bilo jos malo bakterija prestao samOn 2004-03-11 14:15, gost123 wrote:
od juna prosle godine se mucim sa bakterijama u mokraci.letos mi je bas bilo lose,jedva sam izlecila(imala sam e.coli)od tada malo mi je dobro i onda opet isto:peckanje pri mokrenju itd.u poslednjem nalazu je opet bilo bakterija(e.coli)ali ispod patogenog broja.sta da radim?antibiotike stvarno vise ne mogu da pijem,vec mi neki i smetaju,doktorka je rekla da nema smisla vise me kljukati njima.ima li jos neki nacin?