Urinarna infekcija ili nesto drugo?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Urinarna infekcija ili nesto drugo?
Две недеље довољно?! Хе, хе, па ти си баш оптимиста.
Немој да питаш лекаре око чајева него стручњаке за то. Зашто мислиш да се лекари разумеју у све што има везе са животом?!
Немој да питаш лекаре око чајева него стручњаке за то. Зашто мислиш да се лекари разумеју у све што има везе са животом?!
I ja imam simptome infekcije a nalazi urina čisti. Prošle nedelje je bilo nešto bakterija a sada ni to a peče me i posle mokrenja i odjednom u toku dana uzduž celog penilnog uretra od korena do vrha ali povremeni bol odmah ispod penis glans-a.
Takođe povremeno me "žigne" jedan testis, onako u talasima.
Inače imam kamen u bubrezima i imam cistu na levom bubregu. Doktorka možda misli da imam te simptome jer imam i Enterobijazu koju sada lečim soltrikom.
Uporedo imam i prolaps hemoroida, barem ono što sam gledao na netu izgleda kao 4-i stepen, pa ne znam da li od ovih navedenih simptoma nešto utiče na glavi simptomm koji sam na početku napisao. Molim da mi neko kaže ako zna a najbolje ako može a mi odgovori urolog.
Unapred hvala.
Takođe povremeno me "žigne" jedan testis, onako u talasima.
Inače imam kamen u bubrezima i imam cistu na levom bubregu. Doktorka možda misli da imam te simptome jer imam i Enterobijazu koju sada lečim soltrikom.
Uporedo imam i prolaps hemoroida, barem ono što sam gledao na netu izgleda kao 4-i stepen, pa ne znam da li od ovih navedenih simptoma nešto utiče na glavi simptomm koji sam na početku napisao. Molim da mi neko kaže ako zna a najbolje ako može a mi odgovori urolog.
Unapred hvala.
Umalo da zaboravim da navedem i da mi doktorka dala da pijem Ciprocinal od 500mg na 12h 1 i nije mi se ništa poboljšao ni posle popijene cele kutije a pre urino nalaza.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 01, 2015 2:47 am
Pa lekari su me i izlecili Aco i verovatno se razumeju i u cajeve. No moj doktor nije radio ove nedelje tako da cu ici sledece ili posle praznika.aaaca napisao:Две недеље довољно?! Хе, хе, па ти си баш оптимиста.
Vec sam pio 10 dana Palitrex, a ni uva ni brusnica ne smeju da se piju ne znam koliko.
Previse brusnice moze da uzrokuje kamen u bubregu, a uva je takodje losa samo ne znam zasta.
Nakon toga mogu krenuti na primer sa origano uljem ili tako necim.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да ли су те они излечили, нисам сигуран. У чајеве се не разумеју - у то сам сигуран - осим ако имаш среће па набасаш на некога ко се приватно бави чајевима.
-
- Aktivan član
Ja sam siguran da me je ovaj doktor izlecio, jer je razlika u mokrenju pre i sada ogromna.
Pre sam se uvek natezao i opet imao slabiji mlaz, a sada mokrim ko iz topa ako se nategnem s tim sto nema bolova ni krvi nakon ejakulacije i mokrenja.
Radjen je rektalni pregled prostate i doktor je rekao da je ubedjen da nemam prostatitis, a taj pregled je po recima jednog profesora na Medicinskom najsigurniji nacin da se proceni da li neko boluje od prostatitisa ili ne.
Okej imam sada eserihiju koli, zbog katetera, ali s obzirom da sam rano poceo da se lecim od te bakterije kao i da ne pijem kafu i koka kolu i uopste nemam bolno mokrenje mislim ili se bar nadam da je kraj mojim zdravstvenim problemima uroloskog tipa veoma blizu.
Ostaje samo da se resi problem erektilne disfunkcije i snizenog testosterona koji je verovatno uzrokovan ovim zdravstvenim problemom i trebao bi da se resi sam od sebe, ali to takodje lecim kod endokrinologa, a otici cu i kod jos jednog urologa posto moj urolog ne leci ED.
A samo da kazem i da je potencija sve bolja i bolja i mozda vec mogu da kazem da vise nisam erektilno disfunkcionalan. Sedimentacija je sada dobra, a 2 godine nije bila dobra.
Sto se pak cajeva tice, ne verujem da travari mnogo citaju i razumeju se u studije, mozda samo prodaju cajeve, dok doktori se ne moraju baviti cajevima, ali svakako mogu procitati studije o dejstvu lekovitog bilja na odredjene bolesti itd.
Pre sam se uvek natezao i opet imao slabiji mlaz, a sada mokrim ko iz topa ako se nategnem s tim sto nema bolova ni krvi nakon ejakulacije i mokrenja.
Radjen je rektalni pregled prostate i doktor je rekao da je ubedjen da nemam prostatitis, a taj pregled je po recima jednog profesora na Medicinskom najsigurniji nacin da se proceni da li neko boluje od prostatitisa ili ne.
Okej imam sada eserihiju koli, zbog katetera, ali s obzirom da sam rano poceo da se lecim od te bakterije kao i da ne pijem kafu i koka kolu i uopste nemam bolno mokrenje mislim ili se bar nadam da je kraj mojim zdravstvenim problemima uroloskog tipa veoma blizu.
Ostaje samo da se resi problem erektilne disfunkcije i snizenog testosterona koji je verovatno uzrokovan ovim zdravstvenim problemom i trebao bi da se resi sam od sebe, ali to takodje lecim kod endokrinologa, a otici cu i kod jos jednog urologa posto moj urolog ne leci ED.
A samo da kazem i da je potencija sve bolja i bolja i mozda vec mogu da kazem da vise nisam erektilno disfunkcionalan. Sedimentacija je sada dobra, a 2 godine nije bila dobra.
Sto se pak cajeva tice, ne verujem da travari mnogo citaju i razumeju se u studije, mozda samo prodaju cajeve, dok doktori se ne moraju baviti cajevima, ali svakako mogu procitati studije o dejstvu lekovitog bilja na odredjene bolesti itd.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ама човече, лекари се једноставно не баве ничим другим осим оног што су студирали а и то забораве. Велика већина их чак не напредује у области у којој су специјализирали а камоли шта друго. Има веома мало изузетака, занемарљиво.
Једно су травари а друго су они који се баве детаљним проучавањем лековитог биља као они у Институту Јосиф Панчић. То нема везе са медицином.
Једно су травари а друго су они који се баве детаљним проучавањем лековитог биља као они у Институту Јосиф Панчић. То нема везе са медицином.
-
- Aktivan član
Aco, instituti postoje radi istrazivanja i proucavanja, a doktori koriste ta istrazivanja.aaaca napisao:Ама човече, лекари се једноставно не баве ничим другим осим оног што су студирали а и то забораве. Велика већина их чак не напредује у области у којој су специјализирали а камоли шта друго. Има веома мало изузетака, занемарљиво.
Znaci sve sto treba da uradi jeste da procita neku studiju tipa:
Caj od uve deluje antibakterijski u alkalnoj mokraci i prepisuje se u slucaju eserihije koli, kada antibiotici nemaju dejstvo i pije se u periodu od 2-3 nedelje 3 puta dnevno po jedna solja caja i najvise se sme piti 4-5 nedelja godisnje jer lose deluje na neke enzime jetre. Uzima se sa pola kasike soda bikarbone jer to alkalizuje urin. Priprema se tako sto se supena kasika caja kuva 3 minuta u 200 ml kljucale vode pa potom stoji poklopljeno 15 minuta.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
По дефиницији лекари не лече чајевима и биљем него фармацеутским производима.
Ја знам пуно лекара али ни један једини нема појма о чајевима више него обична особа.
Ја знам пуно лекара али ни један једини нема појма о чајевима више него обична особа.
-
- Aktivan član
Urinokultura sterilna.
Picu cajeve jos mesec dana.
Sada pijem kukuruznu svilu umesto uve, mada i uva moze ponekad.
Picu cajeve jos mesec dana.
Sada pijem kukuruznu svilu umesto uve, mada i uva moze ponekad.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Зашто кукурузну свилу?
-
- Aktivan član
Ovde kazu da je kukuruzna svila dobra protiv eserihije.
http://www.najboljicajevi.com/lecenje-e ... cu-cajeva/
http://www.najboljicajevi.com/lecenje-e ... cu-cajeva/