Ovako...Moj problem je u tome sto mi je glavic preosetljiv, tj. bukvalno me boli i pecka na svaki dodir, i kao da mi kozica na glavicu postane nekako rozikasta,skoro narandzasta, ali ne cela, vec samo "na pecate". Takva bude 10-15 minuta, pa se ponovo "smiri", dok sledeci put ne iziritiram. To predstavlja strasan problem kod masturbacije,naime cak i trenje koje izaziva prevlacenje kozice izaziva dosta neprijatan osecaj, a nakon masturbacije glavic se skroz "upali" i zacrveni, kao i ona kozica sto ga prekriva, i postane jos osetljiviji, da mi smeta cak i mlaz od tusa... Ako nekom nesto znaci u cilju da mi pomogne, da kazem da pri mokrenju nisam primetio neko peckanje, osim u situacijama kada neposredno pre mokrenja iziritiram kozu glavica. Da li postoji mogucnost neke infekcije, koju uzgred budi receno

ne znam gde sam mogao da zaradim jer jos nisam imao seksualne odnose (18. godina)? I da... Koza glavica mi je gotovo uvek suva, tako da se kozica pri prevlacenju "lepi" za glavic pa kada hocu da je vratim nekako se "zamota" i moram da je "odlepljujem" od glavica, sto mi takodje stvara bol. Izvinite sto ne znam te strucne izraze, ali eto rekao sam onako "narodskim" jezikom, valjda ce neko moci da mi pomogne, unapred hvala.
Samo bez odgovora tipa "prelistaj forum, neko je vec pitao"...