Bicu malo opsirniji, valjda ce i vama biti lakse da pretpostavite nesto. Zadnja 2-3 meseca, usled loseg vremena, nisam bio maltene uopste fizicki aktivan, sedeo sam kraj kompa... Pocetkom februara, shvatio sam da je vreme za fizicku aktivnost, i krenuo zestoko sa teretanom i trcanjem.
Treceg dana u teretani osetio sam "otkaz", odnosno pretreniranost, prekinuo sam trening usled premora i otisao kuci. Kada sam se kuci sagao da pokupim nesto, osetio sam 3-4 proboda u donjem delu stomaka(nedaleko iznad korena penisa). Istog tog dana osetio sam par ostrih kratkotrajnih bolova u donjem delu ledja(mozda bubrezi ? ).
Napravio dva dana pauze, krenuo jos 2 dana u teretanu, legao uvece u krevet, i odjednom sam osetio tup bol u levom testisu, 3 puta zaredom, cini mi se sve u jednoj sekundi, i osecao sam se kao da cu pasti u nesvest. Naredna tri dana osecao sam neku nelagodu u testisu i donjem levom delu stomaka, i povremeno nelagodu ili kratak bol u donjem delu ledja.
Zadnja dva dana me nije bolelo nista(mala nelagoda, vise psiha cini mi se...), a danas sam opet poceo da osecam nelagodu u ledjima i donjem delu stomaka, cini mi se da mi je mnogo teze da se suzdrzim kada mi je besika puna, i osecam da mi je puna i nakon mokrenja.
Pregledala me juce doktorka opste prakse, odnosno samo saslusala moju pricu, nije me gledala uopste, ali mi je prepisala kompletan ultrazvucni pregled(testisi, besika, bubrezi). Medjutim, na ultrazvucnom su mi rekli da se pregled zakazuje, i da je prvi slobodan termin 17. marta.
I da, ponekad zajedno sa ovim simptomima osetim neku nelagodu, kao "uvrtanje/golicanje" pupka, i to bogami ume i da potraje :S
Konstantno osecam da imam problem sa urinarnim traktom u zadnjih nedelju dana, i poceo sam toliko da se opterecujem, da zadnja tri dana pijem bromazepam od 3mg pre spavanja. (znam da nije preporucljivo uzimati lekove na svoju ruku, ali nije isto kad boli ruka ili noga, i kada boli testis, i bas sam nervozan... :S )
Neko neki komentar na ovo ? Jel da se smirim ili da kukam kod doktorke za neki hitni uput ?