Upala testisa,enterococcus species i HPV virus, Pomognite mi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 04, 2012 5:39 pm
Upala testisa,enterococcus species i HPV virus, Pomognite mi
E ovako...u pocetku sam imao problem sa erekcijom, ali nista strasno...jednom mi se pojavila krv u spermi,ubrzo nakon toga sam dobio upalu testisa, urolog je konstatovao orhiepidimitis, lezao sam u bolnici 7 dana i primao jake antibiotike 2x dnevno...nakon izlaska sam pio Levomax500, to sam popio 2 kutije, stanje je bilo bolje, ali ne i potpuno, na kontroli mi je prepisao i Hemomicin 500, i to sam popio 2 kutije...posle sam i primetio krv u stolici, rekao mi je urolog da idem kod hirurga zbog toga, pretpostavljam da je to zbog jakih antibiotika,poremetilo mi se nesto u crevima....da li je to mnogo antibiotika za 2 meseca? levi testis i dalje ima cudan oblik, trazio sam da mi rade ultrazvuk ali rekli su da nije potrebno...isto tako su mi rekli i da nije potrebno da radim Spermokulturu, ali ja sam to ipak uradio na svoju ruku, i nasli su mi enterococcus species u spermi, i prepisali mi pentraxil....tako da uopste ne verujem tom urologu...ne znam sta da mu kazem sledeci put, a isto tako primetio sam i da su mi izasle polne bradavice na glavicu, urolog je rekao da su to kondilomi, i da treba da mi rade EKT ( spaljivanje )...da li je to sve povezano, upala testisa, enterococcus u spermi i ovi kondilomi....? da li to ima veze sa besikom, prostatom i td. ucestalo mokrim u poslednje vreme...