Upala besike 2 pitanja

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Ivancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2006 3:56 pm

Upala besike 2 pitanja

Post od Ivancica »

Ima nekoliko pitanja. Pre nedelju dana sam pocela sa terapijom protiv upale besike (pilule 2x2 dnevno i caj od uve). Tada mi je na nalazu pisalo 'puno Le i bakterija, malo proc epitela', sada vise ne osecam ni bol ni peckanje pri mokrenju i isla sam na kontrolu dana (tacnije posle 8 dana, ne 7). Sada mi na nalazu pise '2-3 le i malo proc epitela', kod doktorke je bila velika guzva pa sam razmisljala da sutra odem da joj pokazem reyultat.
Ako ovo znaci da situacija jos nije u redu mozda bih trebala da odem jos danas?
I jos jedno pitanje, juce sam dala krv na analizu zbog drugih ragloga i pise da mi je sedimentacija malo uvecan, da li to moze da bude zbog upale besike od prosle nedelje.
Hvala puno na odgovorima.
Pozz Ivana
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Kolika je sedimentacija?

Sudeci prema nalazu urina, i ako nemate tegobe, ne morate ni da idete kod lekara - zdravi ste! Doktorka sigurno nece da se ljuti, ako radi koliko i ja, uopste nece da zali sto neko danas nije dosao :lol:

Pozdrav i sve nabolje!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Ivancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 09, 2006 3:56 pm

Post od Ivancica »

Sedimentacija je 12 a na to mi je skrenuo paznju ginekolog i rekao je tacnije 'blago povecana' a rekao je takodje da je sa ginekolske strane sve u redu pa da je verovatno nesto drugo...
Sinoc sam bila kod lekara i rekao je, kao i Vi, da su nalazi u redu i da on misli (doktor opste prakse) da to uopste nije povecana sedimentacija.
Hvala na odgovoru :)
Pozdrav Ivana
Odgovori