Imam malo neobican problem. Poslednjih 15 dana osecam lagani pritisak u predelu besike, i laksi ali sevajuci bol u delu stomaka gde je besika ili malo iznad. Nekad je nisko, nekad je recimo 6-7 cm ispod pupka. Taj bol nije jak, i nije neizdrziv, ali dodje kao sevanje mnogo puta u toku dana i ponekad se proteze na uretru. Nema peckanja. Ponekad posle uriniranja imam osecaj da bi nakon 10 minuta mogla ponovo da uriniram, ali i pijem mnogo tecnosti. Takodje, interesantno je da kada sedim ovaj bol se redje javlja nego kada stojim. Isto tako, kada legnem na ledja i potpuno ispruzim noge, osecam zatezanje donjeg dela stomaka.
Porodila sam se carskim rezom pre 4 godine.
Ginekoloski sam ok.
Bila sam kod lekara opste prakse i on je konstatovao upalu besike i dao palitrex. Vec peti dan sam na Palitrexu, ali se nista ne menja. Rekao je da posle Palitrexa popijem baktrim, pa ako se ne promeni onda urin i urinokultura.
Ima li neko iskustva sa ovakvim neobicnim bolom i da li je to upala besike?
Upala besike ili nesto drugo?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Upala besike ili nesto drugo?
Не знам шта ће нам лекари и зашто забрањују слободну продају антибиотика када се лекари фрљају антибиотицима. Ваљда прво треба да се уради уринокултура и антибиограм па тек онда иду антибиотици.
Ди ли си оперисала цревуљак?
Ди ли си оперисала цревуљак?
Nisam operisala slepo crevo. Ali mislim da i nije slepo crevo, jer je bol na sredini, a slepo crevo je sa strane, a takodje test podizanja nogu je pokazao da nije slepo crevo.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мени је чудно да те затеже када легнеш. Можда да урадиш ултразвук.
Zakazala sam ultrazvuk sledeceg cetvrtka.
Hvala!
Hvala!
Mozda bi bilo najbolje da uradis urinokulturu bar jedno 5 dana posle antibiotika. Ako postoji neka bakterija uradice ti i antibiogram po kome mozes da uzmes terapiju.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Можда би могла да уради уринокултуру и сада. Ако постоје отпорне бактерије требале би да се виде и поред антибиотика, ваљда.