udarac u testise

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
kefi123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 01, 2015 6:59 pm

udarac u testise

Post od kefi123 »

Stvar je ovakva,imam 15 godina i pre od prilike 3 meseca drug me je nogom slucajno udario u testise,2dana nakon toga poceli su jaki bolovi u predelu levog testisa a ponekad i u levom donjem delu stomaka,obicno sam osecao bol kad malo potrcim i cim skupim noge posle trcanja osetim jak bol,onda sam mirovao malo i sve je proslo al ostavilo vidne posledice jer mi se levi testis izduzio i veci je od desnog , nisam imao problema pri mokrenju sperma mi je normalna ali taj testis me nervira,nisam isao kod urologa pa sam zabrinut da li je moguce da su mi ostale trajne posledice oko plodnosti.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: udarac u testise

Post od aaaca »

Нормално је да је леви тестис већи од десног. Ниси раније приметио јер се ниси занимао тиме.
kefi123
Novi član
Novi član

Post od kefi123 »

Pa opet bas ne prirodno jel mi visi dosta u odnosu na desni a i taj bol mi se ponekad pojavi na 10-15 sec i prestane al to je retkost ovako sve uredu mogu da radim nego se pitam dal je moguce da je taj udarac ostavio trajne posledice?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Могуће јесте али мало вероватно. Ако немаш никаквих проблема, требало би да је све у реду. Могао си да одеш до уролога на преглед да би био миран.

Када би се тако лако добијале трајне последице, сви би смо били у проблему.
kefi123
Novi član
Novi član

Post od kefi123 »

Ok hvala puno.
Milos_Mk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 23, 2019 12:19 am

Post od Milos_Mk »

Apsolutno isti problem imam. Testis više spušten, malo je duži i širi. Vidimo da su prošle 3 godine. Reci mi jel si imao nekih komplikacija kasnije, i jel se testis vratio u normalno stanje? Hvala unapred.
Odgovori