Pozdrav,
poslednja 2 meseca imam cudan osećaj u desnom testisu (nakon mesec dana osećaj se proširio u donji desni deo stomaka). Najbolje bih to opisao kao "uzica" ili mišić koji se proteže od tetisa do stomaka. Bol ne postoji, nikada me nije "zabolelo", međutim jednostavno "osećam" da se tu nalazi nešto. Najbolje bih to opisao kao venu koju mogu da osetim. Sve se smirilo pre 2 nedelje i nelagodnost je nestala, sve dok juče nisam podigao teret do 15kg (pomalo naglo) i osećaj se naglo povratio prvo u testis, pa posle i u stomak (sada osećam samo malu nelagodnost, ali i dalje je tu). Nemam nikakvuh problema sa uriniranjem ili ejakulacijom, niti sa erekcijom - ništa ne peče, ništa nije dugačije uobičajnog.
Problem se prvi put javio posle mog naglog povratka u fizičke aktivnosti (12 godina se aktivno bavim sportom i oduvek sam bio u odličnoj kondiciji). Napravio sam 3 meseca pauze gde sam se dosta ugojio (10 kilograma), pa se odmah vratio istim aktivnostima bez mnogo pripreme ili zagrevanja. Mislim da je važno da sve ovo napomenem.
Velike terete nisam dizao dosta dugo (više od godinu dana), pa sumnjam da me je stiglo posle svog ovog vremena.
Još da naglasim, imam 20 godina. Da li imate na umu šta bi moglo da me muči?
Čudan osećaj u desnom testisu i stomaku
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija