U poslednjih mesec dana sam primetio da mokrim 2x cesce nego do sada, iako je unos tecnosti ostao neizmenjen. Cak i nocu, ranije sam samo 1, a sada 3 puta. Sta bi moglo biti i sta bi trebalo od analiza uraditi? Ovako stoje stvari:
kompletna krvna slika i biohemija perfektni (SE=4, Le=8, Lym=2.5, Fib=2.5, Glukoza=4), urin B.O. ona standardna laboratorija urina. UZ abdomena od prosle godine B.O. nikakve druge tegobe ne osecam: nema peckanja, bolova ili bilo sta slicno. Ne osecam prehladu, virozu i sl. Dijabetes nije. Hranim se zdravo
Ucestalije mokrenje
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Ucestalije mokrenje
Potreban je, sa tim nalazima, pregled urologa.
Te simptome daje hipertrofija prostate.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Imam 29 godina, redovan sex...mislim da nije prostata
Vragolasta Amfibija napisao:Potreban je, sa tim nalazima, pregled urologa.
a sve je krenulo odjednom, preko noci a ne postepeno. Jedino ako nije do neke bakterije upala prostate?!
Da, sad sam malo citao o tome...moze bakterijski biti
mada mi je mlaz urina neisprekidan, nije bolno i ne osecam neispraznjenost...ali moracu na digitorektalni pregled...ili UZ urinotrakta
mada mi je mlaz urina neisprekidan, nije bolno i ne osecam neispraznjenost...ali moracu na digitorektalni pregled...ili UZ urinotrakta